2014 kedvenc lángosozója verseny

„Kész a sajtos tejfölös!” – e mondat hallatán majdnem mindenkinek a forró nyári napsütés, a strand jut az eszébe és szinte érezzük a frissen sütött lángos illatát. Csábításának kevesen tudnak ellenállni, főleg hogy a klasszikusok mellett már olyan különleges változatokban is kapható, mint a káposztás, kolbászos, vagy lekváros, porcukros.

2014 kedvenc lángosozója verseny

Hogy milyen feltétet válasszunk az pusztán ízlés dolga, egy azonban biztos: a minőségi napraforgóolaj ugyanolyan fontos hozzávalója egy finom lángosnak, mint a fokhagyma vagy a sajt. A fontos kérdés inkább az, hogy hol lehet igazán ínycsiklandó lángosba harapni?

A közkedvelt magyar specialitás kezdi kinőni magát a strandos, piacos ételek sorából, és már egyre több helyen kapható országszerte. A Vénusz Lángos Voks verseny éppen ezért azzal a céllal indult útjára immár harmadik alkalommal, hogy a rajongók segítségével felkutassa Magyarország kedvenc lángos lelőhelyeit. A Lángos Voks Facebook alkalmazás segítségével, mindössze néhány kattintással mindenki feltöltheti kedvenc lángosozóját, illetve szavazhat a már regisztrált helyekre, és értékelheti azokat.

A verseny végén a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó elnyeri a megtisztelő Vénusz kedvenc lángosozója 2014 címet, mely becses büszkesége lehet a büfének. A szavazók elismerésén túl továbbá majdnem egy szezonra elegendő, 1000 liter minőségi Vénusz napraforgó-étolaj szintén megilleti a nyertest. A nyár egyik legfelkapottabb turisztikai régiója, a Balaton és környéke ezúttal is kiemelt figyelemben részesül a Vénusz Lángos Voks verseny során. Az országos kitüntetés mellett így ismét gazdára talál a Vénusz kedvenc balatoni lángosozója különdíj, valamint az ehhez kapcsolódó 500 liter Vénusz étolaj-nyeremény is.

A szavazók természetesen idén sem maradnak ajándék nélkül, hiszen a verseny végén a Vénusz az érvényes szavazatot leadók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki, melyben a szerencsés nyertesek új, izgalmas lángos receptekkel kísérletezhetnek otthonukban.

A Vénusz Lángos Voks applikáció a nyereményjáték mellett kirándulások és nyaralások során is hasznos lehet, hiszen Magyarország virtuális lángos térképén egyszerűen megnézhetjük, hova érdemes ellátogatnunk, ha egy finom lángost szeretnénk enni.

A Lángos Voks verseny 2014. augusztus 17-ig tart.

Lángos voks applikáció elérhetőségei és a verseny részletei a Facebookon