Királyok csatája: ’Magányos Vadász’ a trónkövetelő

250 márkakereskedő, 7 DarkCustom modell, 10 000 egyedi alkatrész, 6000 euró költségkeret, egy Custom King – Battle of theKings 2018.
A Harley-Davidson nemzetközi motorépítő versenye elstartolt, a közép-kelet európai mezőny harcosai között ott van ’Magányos Vadász’, a Harley-Davidson Budapest trónkövetelője is. Szavazz és koronázd meg a magyar motort!
Ismerd meg ’Magányos Vadászt’, a világverseny magyar versenyzőjét.
Egy dögös, dinamikus, vagány és minden ízében sportos motor, egy olyan custom gép, amely már első látásra lázba hoz. Mesterien ötvözi a darkcustom stílusjegyeket a tradicionális Harley színvilággal. Formája kecses és áramvonalas, néhol aszimmetrikus, ami miatt egyszerre harmonikus és különleges.


A 21. század Café Racer-e, már a Z generáció vasparipája, amely minden szempárt mágnesként vonz magához, miközben a város utcáit rója. Megjelenése mellett, a Supertrapp kipufogónak köszönhetően öblös, dörmögő hangja is figyelmet parancsoló.Az egyedi, hangsúlyos fej- és faridom, és a ledes fényszórók együttese egy belevaló, vagány jelleget kölcsönöz a kétkerekűnek, a szekunder hajtáslánc pedig már csak hab a tortán.
Motorépítésnél a művészi koncepció és a magas fokú szakértelem együttese hozza létre azt a műalkotást, amelyet később nem a múzeumok falán csodálhatunk meg, hanem valódi környezetében, az utakon, az aszfalton végigdübörögve.
Csodáld meg a viadalon részt vevő 10 motorkülönlegességet és állj csatasorba Magányos Vadász mellett.

Szavazz a magyar motorra, hogy ő nyerhesse el a megtisztelő Custom King címet: https://customkings.harley-davidson.com/hu_HU/

Műszaki specifikáció:
Modell: XL883N Iron
Váz: Gyári H-D módosítva
Blokk: Gyári
Villahíd: Custom
Első villa: H-D XR
Lengővilla: Gyári H-D XR módosítva
Első kerék: Custom
Hátsó kerék: Custom
Első lámpa: Gyári H-D Led
Hátsó lámpa: Zodiac Led
Kipufogó: Supertrapp kipufogó
Fényezés: Sapka Művek
Kézi (egyedi) munka: Fejidom, Tank, Faridom
Különlegességek: Szekunder hajtás lánc.

(Szabó Zsuzsanna)