Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron

Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron

Egy étterem, amely több mint egy kiváló étterem. Formabontó eleganciájával, kulturális programokkal és barátságos személyzettel egyedülálló színfoltja Székesfehérvárnak. Itt valóban lüktet az élet.

Beat Étterem, az ízek ritmusa Székesfehérváron

A Beat Étterem más helyhez nem hasonlítható. A mindenre kiterjedő exkluzív kivitelezés ellenére valami melegség, otthonosság árad belőle. Nehéz pár szóval összefoglalni ízlésesen eklektikus stílusát, melyen átsüt, hogy valaki ezt pontról-pontra megálmodta, és szívből jövően kitárta ezt a belső képet. Mozis székek, lila plüss pamlag, indusztriális lámpa és üvegcsillár valamint klasszikus kandalló izgalmas találkozása, melyet egy szép nagy mediterrán hangulatú terasz egészít ki.

A személyzet profi és láthatóan szenvedéllyel viseltetnek a szakmájuk iránt. Semmi nyoma a mesterkéltségnek, mindenki közvetlen és laza. Az étterem szíve-lelke Fülepi Kálmán. Kámi – ahogyan az ismerősök szólítják – az a fajta főszakács, akihez messze földről is elzarándokolnak a gasztronómia szerelmesei. Konyhája olyan, mint maga az étterem: fantáziadús, egyedien sokszínű, mégis minden megfelelő arányban a megfelelő helyen van benne. Itt minden jól esik. Uborkalevese, sóskaramellel valamint kéksajttal ízesített formabontó almalevese igazi világszám, de az olyan klasszikusokban sem okoz csalódást, mint a cigánypecsenye, a húsleves vagy a mákos guba és a Rákóczi túros persze ezek is szigorúan saját interpretációban. A Beat Étterem nagyszerűsége kaleidoszkóp-szerű szerkesztési elvében rejlik. A mogyoróvajas salátával tálalt lazac magasságai mellett a hamburgert és a menüebédet is újraértelmezi nekünk. A jóérzés és a minőség mindent átjár és egységbe forraszt.

A Beat Étterem azonban nemcsak az ízekért, a hangulatért is felel. Hétközben kellemes háttérzene segít az ellazulásban, hétvégén viszont felpörgetik a ritmust. Péntek és szombat esténként meglepetés előadókkal, stand up comedyvel, zenekarokkal kedveskednek a betérőknek. Emellett a családdal érkezőkre is gondolnak. Vasárnap animátor várja a gyerekeket a rendezvényteremben, hogy a szülők is kikapcsolódhassanak egy kicsit.