A chocoMe és az Amerikai Egyesült “Álmok”

A dinamikus fejlődésnek köszönhetően a kézzel készített magyar táblás csokoládé, a személyre szabható chocoMe számos más ország után megjelent az Egyesült Államokban is: Chicago legnagyobb gasztronómiai rendezvényén, a Sweets & Snacks Expo-n 1000 tábla chocoMe mutatkozott be az amerikai gurméknak.

 

{module 221}

Az antré a vártnál is jobban sikerült: a kiállításon résztvevő multinacionális cégek képviselői is elismerően nyilatkoztak a magyar cégről, valamint a kiállítás szervezői a legjobb termékek közé választották a terméket, így az egyik legnézettebb amerikai hírcsatornán, az ABC NEWS-on bemutatták a chocoMe kreációit. Mindehhez Larry Wilson, az Egyesült Államokbeli Édességgyártók Szövetségének alelnöke személyesen is gratulált. A chocoMe standján egy másik illusztris személyiség is tiszteletét tette: Richard Callebaut, a belga Callebaut csokoládégyár – amely a chocoMe csokoládé alapanyagát biztosítja – legendás alapítójának az unokája.

A 2012. május 8-10. közt megrendezett nagyszabású eseményre repülővel érkeztek meg acsokoládék, azonban októbertől Washington DC központtal fog működni a chocoMe amerikai kirendeltsége, csokoládéüzeme. “A fővárosban kerül majd kialakításra a manufaktúra, addig a terveink szerint a magyarországi üzemből zajlik majd a gyártás, és repülőgéppel a szállítás az USA-ba” – mondta el Mészáros Gábor chocolatier, a chocoMe alapítója.

Kísérőrendezvények, rajzpályázatra fel!
A chocoMe ezúttal is több érdekességet talált ki az amerikai megjelenése kapcsán: egyrészt kicsit “amerikanizálta” a weboldalát, másrészt pedig “álmok megvalósítását” tűzte ki célul gyermekeknek,diákoknak egy rajzpályázattal. Ki ne szeretne egy napot eltölteni egy csokoládégyárban? Ki ne szeretné látni, hogyan készül egy tábla chocoMe az elejétől a végéig? Aki szeretné mindezt megnyerni, látogasson el a www.chocoMe.hu/rajz  oldalra, és pályázzon! 

“Ha már az Álmok Országában mutatkozunk be, akkor úgy vélekedtünk, hogy itthon is valósítsuk meg néhány gyermek álmát” – mondta el Mészáros Gábor. “Lefogadom, hogy minden diák  ábrándozott már ilyesmiről” – tette hozzá Mészáros Gábor. A chocoMe-nek nem ez az első charity akciója: a vállalat már együttműködött a Rejtett Értékek Alapítvánnyal és a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal is.

{module 221}