Jönnek az új, kalória- és cukormentes jegesteák

Jönnek az új, kalória- és cukormentes jegesteák

Két új termékkel várja a nyarat a NESTEA, amelyek legnagyobb újdonsága, hogy kalória- és cukormentesek, így a strandszezonban is bátran fogyaszthatók. A legnépszerűbb jegestea-ízek alakbarát változatai, az új NESTEA FREE őszibarack fekete tea és citromízesítésű zöld tea már kaphatók 1,5 literes kiszerelésben.

Jönnek az új, kalória- és cukormentes jegesteák

A Coca-Cola Magyarország termékválasztékának közel a fele alacsony kalóriatartalmú vagy kalóriamentes ital, hogy azok is tudjanak választani, akik a kedvelt ízek mellett a bevitt kalóriákra is figyelnek.

Az állandó NESTEA-kínálatban három éve a cukor egy részét természetes eredetű sztíviával váltották ki, így már ezek az italok is kalóriaszegényeknek számítanak, hiszen csökkent a cukortartalmuk. Most a sztíviás NESTEA jegesteák mellé érkezik meg a két, teljesen kalória- és cukormentes változat, a NESTEA FREE white peach (fehér barack) ízű fekete és a citromos zöld tea, amelyek – a többi NESTEA termékhez hasonlóan – mesterséges színezéket és tartósítószert sem tartalmaznak. Az új alakbarát NESTEA FREE jegesteák tehát nem csak az ízük miatt lehetnek a nyár frissítő kedvencei, hanem a  strandszezon előtt és alatt is bátran ihatóak, hiszen energiamentesek. Ezt hirdeti a szlogen is: Élvezd szabadon!

Az állandó ízek mellett a NESTEA FREE termékek a Tesco áruházakban 1,5 literes PET palackos csomagolásban lesznek kaphatóak egész nyáron.