Harley On Tour

Harley On Tour

50 kilométer, 22 motor, egy közös élmény: Harley On Tour. Az élmény, ami örök emlék marad, ahol megtapasztalhattuk a valódi szabadságot és ahol barátságok születtek.

Harley On Tour

Hivatalosan is beköszöntött a nyár, ami egyben azt is jelenti, hogy gőzerővel beindult a motoros szezon, amit mi is méltó módon ünnepeltünk, egy közös Harley-s gurulással. A Harley-Davidson tesztkamion legújabb, 2016-os gyönyörűségeit vittük el egy körre a Balaton körül, ami filmbeillő pillanatokkal végződött.

Az Open Road Fest-en összekötöttük a kellemeset a hasznossal és felfedeztük a Balatoni régiót, miközben izgalmas pillanatokat éltünk át a Harley modellek kiválóságain. A legkisebb Sportsterektől egészen a nagy túravasakig az egész Harley modell-paletta a rendelkezésünkre állt, így mindenki kiválaszthatta a stílusához illőt. Kiss Viki motorversenyző nem meglepően a sportosabb vonalból, a vízhűtéses V-Rod családból nyergelte fel magának a Night Rod Special-t. „Egész végig csak vigyorogtam, egyből elkapott a Harley-életérzés” – mesélte nekünk a túra után. A Feel the Freedom életérzésről árulkodott Kertész Ricsi humorista mimikája is, aki hatalmas vigyorral az arcán élvezte a motorozás minden percét és szívta magába az élményt.

Szabó ’Topi’ Zoltán vadászrepülő pilóta, műrepülő világbajnok is velünk tartott, aki a legotthonosabban érezte magát, amikor megérkeztünk úti-célunkhoz, a Szentkirályszabadja Reptérre. Menet közben mindenkit hatalmába kerített a Harley életérzés, hiszen ritkán adódik lehetőség megtapasztalni, milyen az amerikai vasparipákon motorozni, ráadásul egy csapatban gurulni, és osztozni az elsuhanó levendula-és szántóföldek szemet gyönyörködető látványán.

A be nem tervezett, de lassan hagyománynak váló kis kitérőnk után érkeztünk meg a reptérre, ahol a gépek katonás sorrendben sorakoztak fel egymás mellé. Rövid motorszemle és fényképezés után jött a túra fénypontja, mégpedig a kifutó.

Biztos neked is megvan az a filmes pillanat, amikor a motoros tovaszáguld a lemenő nap fényében a végeláthatatlan, gyér növényzettel tarkított úton, miközben a rádióból üvölt a rock zene. Nos, a Harley On Tour résztvevői élőben tapasztalhatták meg ezt a bizsergető pillanatot, és egy másodpercre mindnyájan elhihettük, hogy az amerikai álom részesei vagyunk. Különleges élménycsomaggal ruházza ám fel az embert huszonkét amerikai motor látványa, miközben száguldanak a naplementébe a hosszú-hosszú kifutón. Egyszerre szürreális, hihetetlen, fantasztikus, és szavakkal nehezen kifejezhető. Egy olyan élmény, amire örökké emlékezni akarunk és féltve őrizzük legbecsesebb emlékeink között.