Öntsünk tiszta pálinkát a pohárba!

A minőség és tisztaság garanciája díszíti a Rézangyal új, Kosher Szilva- és Almapálinkáit. A kósersági pecséttel ellátott palackok folyamatosan ellenőrzött és szigorú higiéniai körülmények között előállított, kiváló minőségű pálinkákat rejtenek.

Öntsünk tiszta pálinkát a pohárba!

A Rézangyal 2005-ös megjelenése óta folyamatosan törekszik arra, hogy fiatalos és innovatív megoldásaival lendületben tartsa a pálinka piacot. Tavaly a Rézangyal 55% Málnapálinka utánozhatatlan illatával, majd az Irsai Olivér Szőlőpálinka üdeségével és frissességével nyűgözte le a pálinkarajongókat, idén pedig az új, 40%-os Kosher Szilva- és Almapálinkákkal a tradicionális ízeket kedvelő, ám igazán kifinomult pálinkafogyasztókat örvendeztetik meg.

Az egyik legnépszerűbb és legklasszikusabb pálinka a szilvapálinka. Ha kóser pálinkáról van szó, akkor is a szilva jut először eszünkbe. A hagyományok tiszteletére megalkotott Rézangyal Kosher Szilvapálinka aszalt szilvára emlékeztető, behízelgő és kellemes illata csodálatosan lágy, csokoládés karakterrel társul. Igazi ínyenc különlegesség. És ha valami jó, miért ne akarnánk belőle többet? A Rézangyal Kosher Almapálinka a kísérletezni vágyók számára jelent majd izgalmas kalandozást. Üde, friss illatú pálinka, vaníliás és fűszeres héjkarakterrel. Az őszi-téli almák jellegzetes ízvilága köszön vissza a pohárban, amely hosszú lecsengéssel társul.

Na, de mitől is lesz egy pálinka kóser? A legfőbb követelmény a sterilitás. A Rézangyal Kosher Szilva- és Almapálinkák alapját az előírásoknak megfelelően átválogatott, kizárólag egészséges,  tisztára mosott gyümölcsök adják. A főzés összes kellékét makulátlanra tisztítják, kiforrázzák, majd a lepárlás végeztével a pálinkát szigorú higiéniai körülmények között palackozzák. A főzdében elhelyezett kamerákon keresztül a kósersági hitelesítésért felelős londoni és jeruzsálemi rabbinátus bármikor nyomon követheti az eseményeket, budapesti megbízottjuk pedig személyesen felügyeli és ellenőrzi a folyamatokat. Nem véletlen, hogy kóser pálinkát csak kevés helyen készítenek. Kizárólag az a pálinka kóser, amelyen megtalálható a rabbinátus pecsétje, illetve a kóserságot igazoló hologramos matrica.

További információ

Rézangyal – Facebook oldal
Kosher pálinkák – Pálinka Shop