TableFree gasztro-túra

Egy új ötlettel állt elő a TableFree csapata, mellyel a náluk regisztrált éttermek egy újabb promóciós lehetőséget használhatnak ki. Gasztro-túra címmel egy-egy adott körzet 3-4 – különböző konyhatípusú – étterme mutatkozhat be, adhat ízelítőt specialitásaiból.

 

{module 221}

Az első túrán sajtóképviselők vettek részt az ötlet tesztelése céljából. A belvárosban nem volt nehéz négyféle cuisint találni egymástól 2-3 perces sétákra.

Először az Osteria Italiana l’Aranceto látott vendégül bennünket. Az oda járó vendégek kedvenceit, a szicíliai séf specialitásait az étterem tulajdonosa interpretálta bájos vendégszeretettel.

Ez után a Hummus Bar izraeli konyhája következett, ahol természetesen az izraeli (gyors)konyha alapvető fogásai kerültek az asztalra egy kis menta tea kíséretében.

Néhány perc séta után a Mokka Étterembe ugrottunk be – szó szerint. A hely fúziós konyhát visz, de ennek megismerésére nem nyílt lehetőségünk, így a sonkás és sajtos szendvicseket hátra hagyva elsétáltunk Franciaországba…

A francia kulinária helyszíne a Sofitel Paris-Budapest Étterme volt, ahol a Mokka Étteremmel ellentétben nagy hangsúlyt fektettek mind a menüsor, mind a kísérő borok kiválasztására. 

Fenti túra annak ellenére, hogy gasztronómiával és vendéglátással nem először találkozó csapat vett ezen részt, számos – alapvetően jó – élménnyel gazdagította a társaságot.Úgy vélem, a gasztro-túra ötlete kiállta a próbát. Bízunk benne, hogy lesznek hasonló kulináris kirándulások, ezzel is lehetőséget kínálva a TF regisztrált partnereinek a bemutatkozásra.

 

Cs.Andi

{module 221}