Együtt lesz élmény az ünnepekből

Az országban mindenütt megnyílnak a karácsonyi vásárok, hol kisebb, hol nagyobb méretben, de legyünk bárhol, egy biztos, a forralt bor és a kürtőskalács illata mindenhol ugyanolyan melengető a hidegben.

Együtt lesz élmény az ünnepekből

Van egy vásár a belváros szívében, a Bazilikánál, ahol a forralt bor mellé más izgalmas forró italokat is kínálnak alternatívaként. Akik új ízekre vágynak, látogassanak el az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozatra, ahol a forró alkoholos koktéloktól a fűszeres almán át a rozés forralt borig széles palettáról kóstolhatnak. A rendezvénysorozat január 1-jéig tart, így lesz elég idejük a számtalan finomságot kínáló árusok mindegyikénél megállni, sőt idén a szervezők gasztrosétánnyal is készültek a Zrínyi utcában.

Programok tekintetében sem mindennapi a vásár, hiszen sötétedéstől kezdve fél óránként fényfestés látható a Bazilika homlokzatán, ingyenes korcsolyázási lehetőség várja a kicsiket, ráadásul kézműves foglalkozásokkal is kedveskednek, ezen kívül hétvégente a csángó táncházban is kipróbálhatjuk magunkat.

További információk