Vezérigazgató-helyettest neveztek ki a NaturMed Hotel Carbonában

Vezérigazgató-helyettest neveztek ki a NaturMed Hotel Carbonában

Májustól Pápai Zsuzsa a hévízi NaturMed Hotel Carbona vezérigazgató-helyetteseként folytatja pályafutását. A szakember jól ismeri a szállodát, hiszen már közel két évtizede dolgozik a Carbonában, ahol egyre magasabb, felelősségteljesebb pozíciókban járult hozzá a négycsillag szuperior hotel kiemelkedő teljesítményének eléréséhez.

Vezérigazgató-helyettest neveztek ki a NaturMed Hotel Carbonában

Vezérigazgató-helyettest nevezett ki a hévízi NaturMed Hotel Carbona: májustól Pápai Zsuzsa irányítja a szálloda operatív működését. A szakember 1998 óta dolgozik Hévíz legnagyobb hoteljében, ahol korábban többek között a marketing és stratégiai tervezés irányítása, valamint a guest relation részleg vezetése is a feladatai közé tartozott. Pápai Zsuzsa 2014 óta executive marketing menedzserként a Carbona és a sárvári Spirit Hotel stratégiai tervezési és kampánymenedzsment feladataiért volt felelős, projektvezetőként pedig egy készülő preventív egészségprogram kapcsán irányította a szakmai csapat munkáját.

Pápai Zsuzsa kinevezése kapcsán elmondta, hogy munkája során a vendégek megelégedésének biztosítása mellett a dolgozók képzésére, és a minőségi szolgáltatások további fejlesztésére is kiemelt hangsúlyt fektet majd. Az új vezérigazgató-helyettes különösen fontosnak tartja a Carbona innovatív szemléletének megőrzését. A többszörösen díjnyertes szálloda olyan nemzetközi színvonalú gyógyító és egészségmegőrző szolgáltatásokat biztosít vendégei számára, melyekhez nem elegendő csupán a nemzetközi trendek követése, hanem innovátorként is folyamatosan jelen kell lenni a piacon. Ez a titka annak, hogy nemcsak belföldi, de francia, orosz, osztrák, német és norvég vendégek is előszeretettel látogatják Hévíz legnagyobb szállodáját.