Amikor a tea, a gyümölcslé és gyógynövények ízei egyesülnek: itt a FUZETEA!

Fuzetea

Dőlj hátra,lazulj el, indíts újra a Coca-Cola új, gyümölcsös-gyógynövényes ízű jegesteáival!
Zöld tea- és kamillaíz? A fekete tea és a citromfű íze? Vagy épp barack- és hibiszkuszíz? Mostantól, ha relaxálnál és innál valami finomat, új dimenziók és meglepő ízkombinációk nyílnak meg számodra a felfrissülésben.

Felejts el mindent, amit eddig tudtál az icetea-kről: a Coca-Cola Európába, és Magyarországra hozza minden idők legizgalmasabb, legváratlanabb és leghűsítőbb jeges tea-különlegességét. A Coca-Cola Company egyik legjelentősebb bevezetése részeként mostantól nálunk is kapható a FUZETEA!
Fekete tea citrom egy csipetnyi citromfűvel, fekete tea barack egy csipetnyi hibiszkusszal és zöld tea mangó egy csipetnyi kamillával, valamint eper, zero citrom és zero barack, zeromaracuja: a FUZETEA termékei világszerte hódító útjuk után végre Magyarországra, és további 35 országba érkeztek, hogy végre az európai fogyasztók is örömüket lelhessék a tea, a gyümölcslé és a gyógynövények ízének egyedi, tökéletes fúziójában.
Az icetea-ben található természetes összetevők keverékével és az érzékszerveinket stimuláló, dinamikus ízkombinációkkal a FUZETEA a testnek és a léleknek is kedvez, hiszen nemcsak finom felfrissülést kínál, hanem a pihenés és a saját magunkra fordított idő lehetőségét is azok minden fontos pillanatával együtt.


A Coca-Cola brüsszeli kutatás-fejlesztési központjában az ízeken és összetevőkön dolgozó szakemberek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a FUZETEA-t az európai ízlésnek megfelelően alkossák meg, és olyan egyedi ízkombinációkat hozzanak létre, amelyek egy valóban meglepő jeges tea-élményt eredményeznek. Így januártól – a Coca-Cola zero 2006-os megjelenése óta a legnagyobb Coca-Cola Company bevezetés részeként – a FUZETEA összesen több mint 20 különböző ízvariánst kínál Európa-szerte összesen 15 különböző típusú kiszerelésben.
Az egyre szélesebb választékot kínáló üdítőitalgyártó vállalat a FUZETEA-velazoknak a vásárlóknak szól leginkább, akik tudatosan odafigyelnek életmódjukra és táplálkozásukra. Az új termékkel a Coca-Cola Company az emberek számára egyre több olyan italt nyújt, amely megfelel a fogyasztók változó igényeinek és vágyainak, beleértve az alacsony cukortartalmú és a teljesen cukormentes variációkat a legkülönfélébb kategóriákban, és ezeket a fogyasztóik számára legkényelmesebb kiszerelésekben és helyeken értékesítik.
„Végre nem kell a kontinensünkön túlra utazni, ha valami egészen új teaélményre vágyunk. Egy palack FUZETEA-ben gyakorlatilag egy kis búvóhelyet, vagy pihenő kuckót találhatunk, ami segít elvonulni pár percre a teendők elől, egy kis magunkra fordított idő és a felfrissülés jegyében. Meglepő ízkombinációk – így ír felül minden korábbi jeges tea-ízélményt a FUZETEA. Az új icetea-inkkel a megváltozott igényekre reagálunk, és bízunk benne, hogy Magyarországon is gyorsan válik a tudatos életmód részévé fogyasztóink körében” – mondta a termékbevezetés kapcsán Niklós László, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.
A FUZETEA a saját magunkra fordított idő fontosságát hangsúlyozza, és a pihenéshez, a lazításhoz és egy kis egyedül eltöltött idő élvezetéhez járul hozzá. Mindegy, hogy otthon, a munkahelyen vagy épp az ebédszünetben isszuk a pár korty csodát jelentő FUZETEA-t, az a néhány percnyi saját idő és az érzékszerveket elkápráztató frissítő ital jelentheti a megoldást arra, amelyre mindannyiunknak szüksége van a feltöltődéshez.

(Doroszlai Beáta – ügyféligazgató)