Születésnapját ünnepli a Four Seasons Hotel Gresham Palota

Budapest luxusszállodája, születésének 10. évfordulója alkalmából egy különleges ajánlattal kedveskedik vendégeinek.

Budapest luxusszállodája 10 éves

1906 óta íródott története során a Gresham Palota nagyszerű szecessziós épülete töretlen népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi látogatók körében. Az európai viszonylatban is építészeti mérföldkőként számon tartott palota egy életbiztosító társaság székhelyeként és előkelő rezidenciaként indult. Hosszú éveken át tartó felújítás után, pontosan 10 éve, 2004-ben Magyarország legkiemelkedőbb szecessziós épülete, a Gresham Palota újra megnyitotta kapuit, immáron azonban a világhírű Four Seasons Hotels & Resorts szállodalánc tagjaként, a vendégek pedig birtokukba vehették a luxusszálloda 179 pompás, art deco stílusban berendezett szobáját.

A mesébe illő palota tökéletes helyszínt nyújt születésnapok, évfordulók és egyéb jeles események elegáns megünneplésére. Az ünnepi alkalom fényében a szálloda egy exkluzív ajánlattal várja Budapest szerelmeseit, melynek keretein belül mindenki részese lehet egy kényeztető pihenés nyújtotta élménynek. 

Legyen az egy Dunai Panorámás Szoba, vagy egy tágas Park Lakosztály, a Four Seasons Hotel Gresham Palota a hét minden napján garantálja a kényelmet és kikapcsolódást. A kedvezményes szobaárak mellett az ünnepi ajánlat egy üveg bort és naponta egy kontinentális reggelit is tartalmaz a szálloda Gresham Éttermében. A kifogástalan pihenés érdekében a vendégek 20% kedvezménnyel élvezhetik a széles körű Spa kezelések jótékony hatásait.

A szálloda születésnapi GrEShEMÉNY Package ajánlatának keretein belül kedvezményesen választható szobakategóriák:

  • Superior King Szoba – HUF 50,000 / éj
  • Dunai Panorámás Szoba – HUF 85,000 / éj
  • Park Lakosztály – HUF 140,000 / éj

Az árak a fent leìrt szolgáltatásokat, valamint Áfát és Idegenforgalmi adót tartalmaznak.

Az ajánlatot kizárólag magyar állampolgárok, illetve magyarországon élő, lakcímkártyával rendelkező külföldiek vehetik igénybe, 2014. július 17. és 2014. december 27. közötti tartózkodás esetén.