Tradíció és megújulás – Megújult a Radisson Blu Béke Hotel

A tavalyi év tavaszán átadott 62 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és 2 Executive lakosztály mellett most újabb 33 Executive szoba, 5 Junior lakosztály és 2 Executive lakosztály is elkészült. Minden emeleten megtalálhatók mozgáskorlátozottak számára alkalmas és összenyitható szobák is.

A megújult, fa padlóburkolatú szobákat BluPrint design ergonomikus bútorokkal rendezték be, a multi-technológiás igényeket a MediaHub, OneTouch applikáción keresztül elérhető digitális újságok és magazinok, továbbá fürdőszobai médiahangszórók elégítik ki. Az AirPlayMirroring LED tévélehetővé teszi fotók és prezentációk kivetítését a képernyőre. A kényelemről kiváló alvásminőséget garantáló matrac- és ágyneműgarnitúra, exkluzív Nespresso kínálat, gondoskodik,a kádas és zuhanyzós fürdőszobákban pedig antiallergén bekészítés várja az érkezőket.
Az Executive szoba mérete 22 m2. A 27 m2-es Junior lakosztály különlegességét a nagy belmagasságú belső térés a romantikus olvasósarok adja. A felsőbb emeletek ablakából nyíló panoráma francia városi hangulatot idéz. Az 58-64m2 Executive lakosztály szofisztikált eleganciája ideális választás családi kikapcsolódásra vagy ünnepi alkalmakra. Az akadálymentesített recepció könnyen elérhető mozgáskorlátozott vendégeknek is, a Radisson Rewards program tagjai pedig külön dedikált check-in pultnál jelentkezhetnek be.
Többfunkciós audiovizuális technika az új Experience Centerben
Az idén 105 éves szálloda látványos átalakulással ünnepelte a budapesti nagykörút ikonikus épületének évfordulóját. A földszinti vendégtér a tradíció és a megújulás jegyében született újjá. A Radisson Blu Béke Hotel valamennyi rendezvényterme kitűnő választás üzleti rendezvények, partnertalálkozók, sajtótájékoztatók számára, a jól megközelíthető, belvárosi elhelyezkedésnek is köszönhetően.

A földszinti rendezvénytermek összesen 450 m2-en helyezkednek el a Radisson Blu brand Experience Meetings koncepciójával. Az egészen napon át tartó frissességről a BrainFood 2.0 égisze alatt született egészséges ételek és italok gondoskodnak.
Nagykörúti bejárat nyílt a Zsolnay Kávéházba

A Zsolnay Kávéház mindig is kellemes, meghitt találkozási pontot jelentett Budapest központjában. A szemet gyönyörködtető, egyedi készítésű laktózmentes, illetve gabonalisztet és hozzáadott cukrot nem tartalmazó desszerteket változatlanul a kávéház számára külön készített Zsolnay-tányérokon kóstolhatjuk meg, az emblematikus Haranghy-kupolatető alatt, elmélyedve egy jó könyvben a látványos kandalló mellett, vagy a széles italválasztékot is kínáló bárpultnál.

Bemutatkozik a BRINNER!

Igazi különlegesség, hogy az új bistro és takeaway menük mellett az éttermi közönségnek bemutatkozó brinner is várja azokat, akik különleges gasztronómiai élményre vágynak. A brinner, azaz breakfast for dinner koncepciójának köszönhetően a reggeli elérhető és élvezhető a nap bármely szakaszában a nyitva tartási idő alatt.

(Ács Erzsébet)