Magyarországot népszerűsíti a Lonely Planet Italia

Magyarországot népszerűsíti a Lonely Planet Italia

A Magyar Turizmus Zrt. olaszországi külképviselete sikeres marketingkampányt valósított meg a világszerte ismert Lonely Planettel együttműködésben.

Magyarországot népszerűsíti a Lonely Planet Italia

Az akció keretében egy színes, ingyen letölthető információs anyag készült hazánkról, Magyarországot bemutató aloldal érhető el a Lonely Planet honlapján, továbbá több mint egy hónapon keresztül „bombázták” magyar turisztikai információkkal az olasz utazási szakmát és nagyközönséget hírlevelek, postok és blogok formájában. Az akciót támogató online felületeket is elárasztották a hazánkat bemutató fényképek és a turisztikai kínálatunkról szóló kommentek.

A közelmúltban a Lonely Planet gondozásában jelent meg az új Pocket Budapest című útikönyv, július elejétől pedig a Lonely Planet Magyarország is megtalálható lesz a boltok polcain, ami egyértelműen jelzi hazánk népszerűségét az olasz turisztikai piacon.

A Lonely Planet útikönyvei Olaszországban is kedveltek. A cég már nemcsak kiadóként ismert, hanem rádió műsorai is vannak, minőségi utazási irodákkal dolgozik együtt, illetve a közösségi oldalakon is egyre többen követik. A siker egyik titka, hogy gyakran frissítik kiadványaik információbázisát és nevük a minőségi turizmust jelképezi. Rengeteg kipróbált ötletet adnak a hátizsákos vagy éppen a luxusutazást kedvelőknek, hogy a turisták minél többet ki tudjanak hozni az utazásra szánt időből és pénzből. Az oldal nem tartalmaz reklámokat, szerzőik nem fogadhatnak el ingyen szállást, ételt, ajándékot, így ajánlásaik és információik különösen megbízhatóak és hitelesek.