Wizz Air szolgáltatás bővítés

Wizz Air szolgáltatás bővítés

A Wizz Air bejelentette, hogy bővíti népszerű WIZZ Flex szolgáltatását az ügyfélélmény további javítása érdekében.

Wizz Air szolgáltatás bővítés

Szeptember 8-tól azon túl, hogy tetszőleges alkalommal módosíthatják a foglalás dátumát és idejét, valamint az úti célt, a WIZZ Flex megvásárlásával az utasoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy foglalásuk értékét jóváírják WIZZ-számlájukon. Az összeget felhasználhatják a Wizz Air 450 járatának bármelyikére történő későbbi foglalás során.

A WIZZ Flex szolgáltatást megvásárló ügyfelek legkésőbb 3 órával a menetrend szerinti indulás előtt módosíthatják foglalásukat a wizzair.com oldalon. Az időpont- vagy járatmódosítási díjat nem kell kifizetni, az esetleges viteldíj-különbözetet azonban igen, amennyiben a módosított járatra szóló viteldíj magasabb.

A WIZZ Flex opciót a foglalási folyamat során egy kattintással meg lehet vásárolni mindössze 15 euróért járatonként és utasonként. 

A bővített WIZZ Flex szolgáltatásról részletes tájékoztató található a https://wizzair.com/hu-HU/informaciok-es-szolgaltatasok/a-wizz-szolgaltatasai/wizz-flex#/ weboldalon. A Plus viteldíjat választó utasok élvezhetik a bővített WIZZ Flex előnyeit, valamint a viteldíjcsomaghoz tartozó további WIZZ szolgáltatásokat.

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi vezetője elmondta: „Örömmel bővítjük népszerű WIZZ Flex szolgáltatásunk előnyeinek körét, hiszen folyamatosan ügyfeleink élményének javításán dolgozunk. Jelentős igény merült fel utasaink részéről egy olyan termék iránt, ami lehetővé teszi, hogy foglalásuk értékét jóváírják WIZZ-számlájukon abban az esetben, ha le kell mondaniuk a tervezett útjukat. A bővített WIZZ Flex pontosan ezt kínálja!”