Adj vért és ments meg három életet!

Adj vért és ments meg három életet!

A fesztivál forgatagában is lesz lehetőség, hogy egy kis önzetlenséggel segítséget nyújtsunk azoknak, akiknek szükségük van rá. A Harley-Davidson Fesztivál évek óta biztosít helyet a Magyar Vöröskereszt véradó sátrának, ahol egy félórát mindenki szánhat jótékonyságra. Tavaly közel százan adtak vért két nap alatt, legyen idén ez a szám még magasabb!

Adj vért és ments meg három életet!

A biztonságos hazai vérellátáshoz évente 420-450 ezer egység vérre van szükség. Ennek a készletnek a fenntartásához közel fél millió önkéntesre van szükség, akik hozzájárulnak a rászoruló betegek gyógyításához.

A Magyar Vöröskereszt naponta több, mint 1800 véradót toboroz országszerte véradásain, és remélhetőleg az Open Road Festen is bőven lesz jelentkező. Ez az akció, ahogy minden önkéntes véradás, nem csak egy csepp segítség, itt EGY adomány HÁROM életet menthet meg.

Látogass el Te is a Magyar Vöröskereszt véradó sátrához az Open Road Festen június 7-én és 8-án, (szombaton és vasárnap), 11:00-től 19:00 óráig, és járulj hozzá a betegek és balesetet szenvedők sikeres felépüléséhez.

Fontos! A véradásra mindenképpen hozz magaddal fényképes igazolványt, TAJ és lakcímkártyát!