2011- es Borszerdák – csatlakozási felhívás éttermek számára

Mint ismeretes, az elmúlt évek sikeres „Borszerda” rendezvényei után az Agrármarketing Centrum a Nemzeti Bormarketing Alap támogatásával idén ősszel két Borszerdát is szervez. Szeptember 21-én a fehérborok kerültek terítékre kedvezményes áron az ország vendéglátóhelyein, november 9-én pedig a vörösboroké a főszerep.

 

{module 221}

Az akcióhoz a korábbi részvételtől függetlenül továbbra is csatlakozhat minden olyan étterem, amelyik vállalja, hogy

– november 9-én a vörösborok árából egész nap 50%-os kedvezményt nyújt;

– a borszerdai borkínálat felhasználásával menüsort vagy menüket állít össze (a menük közül legalább egynek az étterem étlapján szereplő árak alsó harmadába kell esnie);

– az akció végeztével kitölti a kampány hatékonyságának mérésére összeállított kérdőívet.

Az akcióhoz az alábbi linken lehet csatlakozni: http://borszerdak.hu/etteremregisztracio/etteremregisztracio . A regisztráció elküldésével az étterem automatikusan és ingyenesen megjelenik az asztalfoglalást is lehetővé tévő weboldalon: www.borszerdak.hu . A november 2-ig regisztráló vendéglátóhelyek POS-csomagot kapnak a szervezőktől. A csomag tartalma: „Borszerda” matricák, drop-stopok, aromakorong, asztali gúla és egy oktató CD, amelyek a borszerdákra készítik fel a pincéreket. Későbbi regisztrációt is elfogadunk, de ekkor már csak a honlapon történő megjelenéssel tudjuk támogatni a jelentkező éttermeket.

A borszerdákat közel 21 millió forintos reklámkampány kíséri, hogy minél több borértő vendég foglaljon asztalt, vásároljon bort ezeken a napokon.

{module 221}