Megalakult az ország első Pincér Akadémiája!

A Pincér Akadémia  elnevezéssel új szakmai tanfolyam indul a közeljövőben, elsősorban azok számára, akik külföldre, vagy hajóra kívánnak menni dolgozni. Olyan tudást kívánnak biztosítani, amelyet a külföldi munkavállalók ezeken a rangos munkahelyeken elvárnak.

 

{module 221}

Az idei nyáron alapított Pincér Akadémia tanárai olyan szakemberek, akik éveket töltöttek már hajón, vagy ötcsillagos hotelekben Európában és Amerikában.
Az Akadémia megvalósítását a valós igények hozták létre. ,,Rengetegen kerestek meg az elmúlt években ismerőseim közül, hogy segítsek nekik jól fizető és igényes cruise állásokat találni. Mi elsősorban az amerikai vendéglátás szakmai alapjait, a kinti vendégkör igényeit, a cruise hajók világát és anyanyelvi nyelvtanár segítségével magas színvonalú nyelvi képzést biztosítunk a hozzánk jelentkezőknek” – hangsúlyozta Vígh Gábor, a Pincér Akadémia vezetője.

A Pincér Akadémia a hallgatókat a sikeres vizsga után igyekszik elhelyezni. Biztosítják a szakmai gyakorlatot, amelyhez természetesen alapkövetelmény a jó angol nyelvtudás. 

Érdekességként megemlítjük, hogy a negyvenórás szakmai és negyvenórás angol felkészítőből álló tanfolyamok idejére a vidéki hallgatóknak budapesti szállásról is gondoskodnak.

{module 221}