Blue Bird Cafe a Gozsdu Udvarban

Augusztusban nyílt meg Budapesten, a Gozsdu Udvarban a Blue Bird Cafe, mely plüssmackókkal, régi Thonet székekkel, bakelit lemezekkel, élő papagájjal és meleg színekkel teszi otthonossá a két szintes kávézót.

Blue Bird Cafe

De ami fontosabb saját maguk pörkölik a kávét, így az általuk nyújtott minőség és a hozzáadott környezet még a kávékhoz igazán értő Frei Tamást is meglepte. Azóta már több közismert helyre szállítják kávéikat, nagy megelégedettségnek örvendve.

A kávézó 2 szintes, szívesen biztosít helyet zártkörű rendezvényeknek, VIP partyknak, továbbképzéseknek is.

Ami a cukrászatot és a meleg konyhát illeti minden héten Michlein csillagos szakács garantálja az ételek minőségét, ízletességét, különlegességét. Céljuk, hogy változatos ízekkel lássák vendégül az ide látogatókat.

A Blue Bird Cafe mobil kávézóval is rendelkezik

A Piaggio Ape nagy népszerűségnek örvend. Átalakított formában nyújt minőségi szolgáltatást a kávérajongóknak, mellyel sok rendezvényen vettek már részt. Továbbra is keresik a lehetőségét, akár beltérben, akár kültérben, akár privát partykon, hogy a saját pörkölésű kávéikat bemutathassák.

Blue Bird Cafe

Legutóbb a Millenáris Média Napján, vagy a Királyi Kultúrális Napokon (Erzsébet tér) voltak jelen. A gyerekek imádják, a felnőttek türelmesen állnak a sorban, az idősebbek mosolyogva emlékeznek, az olaszok pedig elismerten csettintenek az espresso után.

A Blue Bird Cafe szellemiségével, hangulatosságával, profizmusával szeretne hosszan tartó és maradandó élményeket nyújtani látogatóinak.