Cukrász Juniális

Június 28-án ez évben is hagyományosan megrendezik a Cukrász Juniálist, amelynek a lajosmizsei Új Tanyacsárda ad helyszínt.

Tisztelt Kollégák!

Szeretettel meghívjuk Önöket a 2010. június 28-án (hétfőn) 9-18 óráig tartandó cukrászok juniálisára, melynek helyszíne a Lajosmizse határában található Új Tanyacsárda, ahol kedves kollégáink zavartalanul élvezhetik a gyönyörű környezetben, szabadban készült ételek ízét. Cukrász Ipartestületünk hagyományosan, immár tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Cukrász Juniálist.

A Juniális verőfényes napján egyetlen feladatunk lesz csupán: barátkozni, magunkat jól érezni, élvezni a családunkkal és kollégáinkkal töltött gondtalan időt, és átadni magunkat a pihenésnek, programoknak.

Kérjük, fogadják el invitálásunkat és kedves családjukkal jöjjenek el ipartestületünk rendezvényére, ahol élményekkel teli kikapcsolódást kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Focilabdát érdemes hozni, gyönyörű pálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére!

Szeretettel várunk minden kollégát kedves családjával, munkatársaival, barátaival!

A Cukrász Ipartestület Vezetősége

A Cukrász Juniális részvételi díja:
bruttó 7.500 Ft / fő
4-12 éves korig bruttó 3.750 Ft / fő
4 éves korig díjtalan

A befizetett részvételi díjat juniális étkezés címen tüntetjük fel a kiállított számlán. A részvételi díj magában foglalja a reggeli és az ebéd étkeit, valamint a programokat. Az italfogyasztás és egyéb szolgáltatások igénybevétele saját költségre történik.

Jelentkezési határidő: 2010. június 23.

További információ:
Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete
1053 Budapest, Kossuth L. u. 14-16. 2/9.
Telefon & Fax: 06-1-266-4165
e-mail: cukraszat@cukraszat.net