Egy sommelier élmény és tudás karácsonyra

Sommelier tanfolyam

Lepd meg szeretteidet a Kodolányi János Egyetem sommelier tanfolyamával. Legyen az ünnep valódi érték és ajándékod egy valódi élmény!

Sommelier – tudomány vagy művészet?

Rabul ejtett a borkészítés művészete, vagy szeretteid közül van ilyen érdeklődésű? Miért ne lepnéd meg magadat vagy barátaidat, családtagjaidat egy felejthetetlen élményalapú tanfolyammal az ünnepekre?

Neves borszakértő egyetemi szinten vezet be egy új világba; így még egy új szakma irányába is elindulhatsz, vagy egy különleges ajándékkal teheted emlékezetessé az idei karácsonyt.

A Kodolányi budapesti központjában Káli Ildikó sommelier, borszakíró, bortanfolyami oktató tart tanfolyamot a borkészítés művészetéről. Az órákon a hallgatók többek között átfogó képet kapnak a borkészítés művészetéről, a történelmi borvidékekről, a bor ajánlásáról, borbírálat és kóstolás szempontjairól, céljáról, módjáról és érdekes szakmai kérdésekről.

Mindeközben megtanulhatják, hogy hogyan kell a borokról beszélni, azokat ajánlani, bemutatni. Francia champagne és Tokaj bortanfolyamok, valamint alapozó és haladó szintek közül választhatnak, melyek január 18-án indulnak, és 7 héten keresztül hétköznaponként késő délután a Kodolányi XIII. kerületi, Frangepán utcai épületében lesznek.

A tudás, a legtöbb mi adható!

Kodolányi János Egyetem
web: https://www.kodolanyi.hu
További részletek: https://www.kodolanyi.hu/tovabbkepzes/felnottkepzes/borismereti-tanfolyamok/sommelier