Gyermek az étteremben!? – avagy amikor a húsleves mellett a pincér homloka is gyöngyöző

Az iskolai szünetekben és hétvégéken is gyakran előfordul, hogy gyermekkel érkeznek a vendégek az étterembe. Amellett, hogy a családok egy nagyon fontos célcsoport számukra, mégis néha nagy kihívás egy-egy igazi vásott kölyök esetében megoldani, hogy ne zavarja a többi vendég nyugalmát és a pincérek munkáját.

 

{module 221}

Tudjuk, hogy a kisgyermeket vezényszóra nem lehet csendes foglalatosságra bírni. Egyéb érdekes tennivaló hiányában kénytelen valami érdekes elfoglaltságot keresni. Játszi mozdulatokkal kapja szét a fűszertartót, se szeri se száma a széttépett söralátéteknek, a széttördelt fogpiszkálóknak. 

Ha egy étterem anyagilag nem engedheti meg magának, hogy százezreket költsön játszósarokra, esetleg a szűkös hely miatt kell nélkülözni a gyermekeknek szánt játékokat, jobb híján néhány rajzlappal és egy doboz színes ceruzával igyekszik megoldani a problémát. Az ötlet működhet is, így a fogpiszkáló- és söralátét halmok megjelenését jó esetben akár 10 perccel is késleltethetjük.

Olyan megoldásra van szükség, ami hosszabb időre, optimálisan  az éttermi tartózkodás teljes idejére lefoglalja a gyermeket, hogy a szülők és a többi vendég zavartalanul élvezhesse az étkezést, a pincérek pedig nyugodtan végezhessék a munkájukat, és persze a lehető legkisebb legyen a költsége. A Homo Ludens Magyarország Kft., a fenti problémára talált megoldást.

Ez a látszólag egyszerű kis füzet sok-sok érdekes elfoglaltságot kínál. A hajtogatható figurákkal remek szerepjátékokat lehet játszani, az időigényes, koncentrációt igénylő kirakós játékok mellet található még néhány kifestő és ügyességi feladat is. A balesetveszélyes színes ceruza helyett pedig félhosszú zsírkrétát mellékelünk. A füzetet a gyermek haza is viheti, így, ha a borítón található, külön erre a célra kialakított helyre betűzzük éttermünk névjegyét, máris biztosítottuk, hogy a család otthonában kéznél legyen a telefonszámunk, arra az esetre, ha újra asztalt szeretne foglalni nálunk.

További információ és megrendelés: 

http://homoludensmagyarorszag.hu/termekkatalogus/reszletek/152_raersz_anyu_jatekos_foglalkoztato/

info@hlm.hu

tel: 30 267 30 44

{module 221}