A Hajdú grill sajt az Év Terméke

Kihirdették a fogyasztók véleményén alapuló, az Év Terméke Díj 2014 nyerteseit. A sajtok kategóriájában a Kőröstej cégcsoport Hajdú grill sajtja nyerte el a díjat. A megkérdezettek elsöprő többsége messzemenően elégedett a termékkel, de a hazai piac mellett a külpiacokon is nagy népszerűségnek örvend a cég grill sajtja.

A Hajdú grill sajt az Év Terméke

A siker nem véletlen: különleges eljárással és egyedi receptúrával készül a Kőröstej Cégcsoport HAJDÚ grill sajtja, amely most a fogyasztók szavazatainak köszönhetően elnyerte az Év Terméke 2014 Díjat. A sajt kiváló ízvilága és állaga miatt kerül gyakran a magyar családok asztalára, de esztétikus csomagolása is feltűnővé teszi a terméket a polcokon. A megmérettetésben egyébként olyan új vagy megújított termékek és szolgáltatások vehettek részt, amelyek a fogyasztók számára érzékelhető innovációt tartalmaznak összetétel, hatóanyag, csomagolás, dizájn szempontjából.

A grill sajtról a válaszadók szinte kivétel nélkül (93%) elégedettséggel nyilatkoztak, emellett ahogyan az az értékelésekből kitűnik, innovativitásában is felülmúlta a konkurenciát. A termék azonban nem csak hazánkban sikeres, az Európai Unió tagországaiban és a Közel-Keleten szintén nagy népszerűségnek örvend. A cég legutóbb a Magyar-Arab Fórum keretében kötött összesen 12 ezer tonna sajtra vonatkozó megrendelést, amely elsősorban a HAJDÚ kashkaval és a krémfehér sajtokra, valamint a HAJDÚ grill sajtra vonatkozik.