Itthon is Étterem Hét

Számos külföldi országban népszerűA Torkos Csütörtök után  újabb kezdeményezéssel fordultak a vendégek felé a budapesti közép és felső kategóriás éttermek, akik részt vesznek a DiningCity.com által szervezett Étterem Hét programban. A rendezvény már számos külföldi országban népszerű, például Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Ausztriában, Olaszországban, Kínában, Szingapúrban. A szervező cég a DiningCity.com. Az Étterem Hét program keretében egy héten keresztül háromfogásos vacsora menüt fogyaszthatnak el a vendégek budapesti felsőkategóriás éttermekben, mindenhol egységesen 3000 forintos áron, szervízdíjjal együtt.

{module 221}

Az Étterem Hét elsősorban azokat az érdeklődőket célozza meg, akik szeretnének kipróbálni egy számukra új, közép vagy felsőkategóriás éttermet kedvező áron. Az Étterem Hétre kizárólag az interneten lehet asztalt foglalni. A program számon tartja, hogy az adott étteremben melyik napon hány szabad hely áll még rendelkezésre. A vendég az étterem és dátum kiválasztása után visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről. Háber Tamás, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) tiszteletbeli elnöke korábban elmondta: Magyarországon jelenleg 56 500 vendéglátóhely működik. Éves árbevételük mintegy 480 milliárd forintra tehető. Hozzátette ugyanakkor, hogy az úgynevezett top – azaz felsőkategóriás – éttermek száma Magyarországon még kevés, és ezek 90 százaléka is a fővárosban van. 

Az Étterem Hét programban több mint 20 fővárosi étterem vesz részt, ezek a következők: 220 éves pinceétterem; Bonfini kert étterem; Chez Daniel francia étterem; Chelsea étterem; Citadella Panoráma étterem, Clock café & étterem; Fuji japán étterem; Godot kávéház; Jardinette étterem; Kaltenberg sörház és étterem; Kárpátia étterem & söröző; Kisbuda Gyöngye Halétterem; Krízia olasz étterem; L19 étterem; Múzeum Kávéház és étterem; Náncsi néni vendéglője; Premium café és étterem; Puskás Pancho Sport Pub; Remiz kávéház és söröző; Robinson étterem; Rozmaring étterem; Ruben étterem; Rustico étterem; Symbol Italian Fusion Restaurant; Zorbas Taverna 

Az Étterem Hét részleteiről  és az asztalfoglalások mikéntjéről részletes információk olvashatóak a diningcity.com és az etteremhet.hu internetes oldalakon.

{module 221}