Ízek és Borok

nyitott rendezvényNovember 18-20. között jelentkezik az új, ÍZEK ÉS BOROK elnevezésű kiállításával a HUNGEXPO. A számos rangos élelmiszeripari szakkiállítás után ezúttal a nagyközönség számára is nyitott rendezvényre kerül sor a Budapesti Vásárközpontban.

{module 221}

Az Ízek és Borok kiváló lehetőséget kínál minden, a hazai és nemzetközi élelmiszeripari vagy vendéglátó ipari szektorban tevékenykedő cégnek a bemutatkozásra, és a termékeik árusítására is.

A hosszú téli esték  és az akkor már közelgő ünnepek előtt 60 borászat vonultatja fel kínálatát. A novemberi időpontban már az idei – szakemberek által kiemelkedően jónak tartott évjárat termését is – palackba zárják a gazdák, így az újbor első nagy kereskedelmi próbáját is itt tarthatják a szőlészetek. Lehet akár egy palackkal is vinni a készletből, de a nagyobb mennyiségekre pályázó, „kartonokban gondolkodó” ügyfeleket is ki tudják majd szolgálni.

A nemes italokat ezúttal 20 étterem specialitásai mellé fogyaszthatják a látogatók. A Magyarországon működő, de más ország nemzeti konyháját képviselő mesterszakácsok helyben készített ételeikkel a nagyvilág ízeit kínálják majd a hazai borokhoz.

Az ÍZEK és BOROK mellett ugyanakkor tartják a Hó-Show, a SPA & WELLNESS, valamint a TEREPZÓNA kiállítást is.

{module 221}