„Kiss” kávézólánc

Első  kávézójuk 2011-ben nyílna meg, az ausztráliai Melbourne-benAz 1973-ban megalakult „Kiss” együttes nemrégiben úgy döntött, hogy ideje megosztani (egyik) imádatuk tárgyát a világgal is, és kávézót nyitnának – írta a Kávéházak.hu.

 

 

Tervek szerint az első kávézójuk 2011-ben nyílna meg, az ausztráliai Melbourne-ben. Hosszú távon az is szerepel az elképzeléseik között, hogy egy egész láncot hozzanak létre. A tárgyalások ugyan még folynak, de egyes források szerint az együttes lassan a magáénak tudhatja a kiszemelt helyiséget, aminek a felújítására és felépítésére nem kis pénzt szánnak. A banda gitárosa, Gene Simmons saját bevallása szerint a sör mellett a kávé a régi szerelmük, segít ébren maradni koncerteken, lemezfelvételeken, turnékon.

Úgy tervezik, hogy a kávézó különböző kávéfajták bemutatótermeként is szolgál, és a helyet különböző KISS-es relikviákkal díszítenék, egyfajta zarándokhellyé kívánják fejleszteni.A zenekar egyébként az óriás európai turnéjának keretein belül május 28-án érkezik Budapestre, hogy egy felejthetetlen koncerten mutassák be az új nagylemezüket.