KonoPizza újra Budapesten

2011. szeptember 15.-én a budapesti Mammut I.-ben a világhírű séf, Rossano Boscolo interpretációjában megismerhettük az olasz pizzák „Street Food” változatát, a tölcséres pizzát. A nálunk is közkedvelt gasztroremek, a pizza forradalmasításának ötlete a szakácsmester nevéhez fűződik.

 

{module 221}

Olaszország, Marokkó, Kanada, Bahrein, Dél-Korea, Libanon, Németország és Japán után mostantól Budapesten is elérhető ez a felgyorsult életvitelünkhöz alkalmazkodó termék.

Az olasz hagyomány és a modern kor követelményeinek fúziójából született pizza friss, ízletes, kizárólag természetes alapanyagokból készül, ehhez mindösszesen 3 perc szükséges.Szinte az összes ismert pizzaféle elkészíttethető, a különleges tölcsérpizza akár 30 percig is meleg marad, séta – vagy akár rohanás – közben is könnyen elfogyasztható.

A Mammutban nyílt üzlet ünnepélyes megnyitóján Boscolo úr mellett találkozhattunk az olasz anyavállalat KonoPizza vezetőjével, Denise Zucco-val, a KonoPizza magyarországi igazgatójával, Kulcsár Gáborral, a Head Chef Horváth Lászlóval, s Wolf András,  New York Boscolo Hotel Executive Chef-je is képviseltette magát az eseményen. A rendezvényt a hazai szakmai partner, a Lucullus Bt elnöke, Turóczi Gábor moderálta.

Az ötletgazda terve, hogy a fent említett országokon kívül hazánkban is franchise rendszerű étteremhálózat keretében népszerűsítse a gyors-pizzát, mely vállalkozó kedvű pizzaszerelmeseknek akár jó lehetőség is lehet.

{module 221}