New York Café – íz, látvány és hang harmóniája

A Világ Legszebb Kávéházában január eleje óta minden nap kiváló zongoristák gondoskodnak arról, hogy a vendégek átélhessék a tökéletes íz, látvány és harmónia egységét. Ilyen lett a New York Café.

New York Café - íz, látvány és hang harmóniája

 

Januártól minden nap déltől késő éjszakáig egészíti ki zeneszó a kávé vagy a finom ételek ízét, teszi könnyedebbé a kikapcsolódást. Igazi hírességek ülnek a billentyűkhöz: Berki Artúr, a New York Café Bárzongorista Versenyének győztese, Darvas Tamás, a megmérettetés közönségdíjasa, Kovács Ernő, aki korábban már több, csúcsszínvonalú szállodában zongorázott és Nádasi Attila, aki esténként Nyugat Bárban szórakoztatja a nap végén nyugalomra vágyókat.

New York Café - íz, látvány és hang harmóniája

Zongoristák időnként korábban is zenéltek a New York Café vendégeinek, és nem is kis sikert arattak. A látogatók szemlátomást jobban élvezték a kávéházi időtöltést olyankor, amikor egy zenész gondoskodott a hangulatról. Szeretik az élő zenét és tisztelik a hangszer mesterét: sokszor fényképezkednek a zongoristával, vagy kérik tőle a kedvenc dalukat. Ezért döntött a kávéház vezetése arról, hogy megtölti melódiákkal a New York Café tereit, nem korlátozza csupán egy-egy alkalomra a zongoraszó élvezetét.

A kávéházi atmoszféra átélése több mint egy fekete felhajtása. Hozzá tartozik a felfrissülés érzése, de az is, ha kiszakadhatunk a napi rutinból – akár csak pár percre is. Egy más világban való elmerülés, érzékeink megragadása és a kávé és a zene élvezete.

New York Café
Budapest
Erzsébet körút 9-11.
www.newyorkcafe.hu