Miskolci Kocsonyafesztivál őstermelői felhívás

Február 22-24-e között immáron 13. alkalommal rendezik meg a miskolci Kocsonyafesztivált, amely az országban szinte egyedülálló nonprofit, civil, közhasznú esemény, és amely egy hátrányos helyzetű régió felemelkedését, kulturális alapú gazdaságfejlesztését és közösségépítését tűzte ki célul.

Miskolci Kocsonyafesztivál őstermelői felhívás

A minden évben február harmadik hétvégéjén zajló élményfesztivál mára már 250 ezer embert vonz Miskolcra. Az idén Kassa, 2013 Európa Kulturális Fővárosa lesz a külföldi díszvendég, a programok pedig a zene, a tánc és az ének, mint a szavakon túli, mindannyiunk számára érthető, közös nyelv köré szerveződnek. A szervezők Hiszik, hogy a kultúra megértése a megértés kultúráját erősíti. Ebben a szellemben alakítják kulturális programjaikat,illetve a vásári kínálatot is.

Ústermelői felhívás

A fesztivál szervezői szeretnék, hogyha országszerte minél több őstermelő, vállalkozó értesülne a fesztiváli részvétel lehetőségéről. Második fordulóban várják a jelentkezőket a fesztiválra. A jelentkezési lap letölthető a kocsonyafesztivál hivatalos oldaláról.

Bővebb info és jelentkezési lap