Pokolian ritka rock ’n’ roll ereklyék palackba zárva

Idén megelevenedik a Pokol a mennyből, de szó sincs fortyogó bugyrokról vagy kénkövekről, sem patás főnőkről. A Rézangyal újra palackba zárja a rock’n’roll-t és a novemberben berobbanó négy Tankcsapda pálinka mellé, egy ötödik ízt is bevezetnek.

Pokolian ritka rock ’n’ roll ereklyék palackba zárva

Ismét a zúzós dallamok hazai nagyágyúja, a Tankcsapda ihletette az új pálinka kiadását. A „Pokol a mennyből” pálinkát azonban csak 25 igazán szerencsés szerezheti majd meg, ugyanis kereskedelmi forgalomban nem lesz kapható.

Negyedévszázada dübörög és robbantja fel a színpadokat országszerte a Tankcsapda. A rock nagymestereinek megannyi zúzós dala közül nemrégiben négyet palackba zárt a Rézangyal: a Bíbor köd a 45%-os barrique szilvapálinkát, a Hatalom nélküli rend címke 42%-os érlelt almapálinkát, a Mennyország Tourist 40%-os feketecseresznye, A legjobb méreg pedig 50 %-os törkölypálinkát rejt.

Az ötödik tag, a Pokol a mennyből egy igazán ütősnek ígérkező 40%-os ágyas vilmoskörte pálinka lesz. A mennyei párlatból ezúttal mindössze 100, sorszámozott darab készül, amelyek közül csak 25-öt szerezhetnek meg azok a rajongók, akik szeretnék öttagúra bővíteni Rézangyal Tankcsapda Edition kollekciójukat. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy a korábbi négy palackról készült képet (az üvegeknek nem kell bontatlannak lenniük) március 20 – április 18. között feltöltik a Rézangyal Facebook oldalára, utána pedig indulhat a lájkvadászat április 22-ig. A 20 legnépszerűbb kép tulajdonosai egy-egy dedikált palackkal gazdagodnak, a maradék öt pokolian jó italt pedig a többi, a játékban résztvevő személy közt sorsolják ki.

Az exkluzív kollekciót országszerte 270 töltőállomáson lehet beszerezni. A kutak listája, és a nyereményjáték alkalmazás a Facebook oldalon található.

Rézangyal Tankcsapda Edition – Minden cseppje Rock ’n’ Roll.