Személyi hírek 2011.03.20

Ahogy már korábban hírül adtuk, a Kempinski Hotel Corvinus Budapest értékesítési és marketing igazgatója 2010. december 13-tól Parti János, irányítása alatt négy részleg dolgozik.
Az aktív értékesítéssel foglalkozó részleg vezetője Dénes Judit értékesítési igazgató, aki 2002-óta dolgozik a szállodában. Mostani pozícióját megelőzően a Conference & Banqueting igazgató munkakört töltötte be. Új pozíciójában mostantól az üzletszerző értékesítési tevékenységek koordinálásáért felel.

{module 221}

A csoport- és rendezvényértékesítést végző Conference & Banqueting részleg új vezetője Timku Szabolcs, Conference & Banqueting igazgató. A Corinthia Hotel Budapestben és a Gundel Étteremben eltöltött évek után, 2011. március 7-e óta a Kempinski Corvinusban folytatja pályafutását. A szálloda rendezvény- és szobakapacitásának értékesítése mellett, részlege a külső rendezvények piacán is erősíteni kívánja a szálloda jelenlétét.
Eddigi Reservations Managerünk, Kocsis Adrienn tölti be márciustól a Revenue Manager munkakört. Feladataihoz tartozik továbbra is a szobafoglalás felügyelete, valamint felelős az e-commerce tevékenységért. A Reservations Manager pozíciót ezentúl Silverio Laura tölti be, Varga Krisztinát pedig E-Commerce Managerré nevezték ki.
A Dudás Ildikó, Marketing Manager által vezetett Marketing/PR osztályon nem történt változás. 

***

Dudás Réka a Seves Seasons Apartments-tól a Premium Icoming (STH Special Tours Hungary Kft.) új beutaztatój reservation managere.

*** 

A NaturMed Hotel Carbona superior ezúton értesíti partnereit valamint a turizmus szakma képviselőit, hogy 2011. március 1-jével a hotel korábbi értékesítési és marketingigazgatója Budavári Zoltán távozott posztjáról.
Helyét Lamperth Judit vette át, aki egyben a szálloda vezérigazgató-helyettesi pozícióját is betölti. A fiatal szakember ezt megelőzően a Kehida Termál értékesítési és marketingigazgatójaként dolgozott.

***

A közelmúltban megnyitott Fraser Residence Budapest director of sales and marketing managere Nánai Balázs, aki Kercs András helyére érkezett. 

***

Váltás történt a Kompas Touristik International Kft. élén. Az eddigi ügyvezető igazgató  Silva Zupancic helyére Gregor Povalej-t nevezték ki.

{module 221}