Felújítások a Danubius Hotels magyarországi szállodáiban

Felújítások a Danubius Hotels magyarországi szállodáiban

A 2015-ös évben a Danubius Hotels szállodáiban a fokozott üzletmenet mellett is igyekeztek felújításokat eszközölni a leginkább erre szoruló területek prioritását szem előtt tartva.

Felújítások a Danubius Hotels magyarországi szállodáiban

A legnagyobb átalakítás a Hilton Budapest közösségi tereit érintette, de jelentős beruházás történt a DHSR Margitsziget valamint Aqua szállodákban is – a budapesti házban 70, Hévízen 32 szoba kapott vadonatúj berendezést.

Danubius Health Spa Resort Aqua

Kisebb átalakítások szállodalánc-szerte zajlottak a következők szerint.

Hotel Hungaria City Center

Magyarország legnagyobb szállodája, a Danubius szállodalánc tagja 2016. január 1-jétől Hotel Hungaria City Center néven folytatja tovább tevékenységét. A változások jegyében a szálloda 136 szobája látványosan megújult; a bútorzat, a TV-k, széfek és egyéb kiegészítők cseréjével a szálloda szobáinak csaknem harmada született újjá a vendégek kényelmének és komfortérzetének további növelése érdekében, valamint a Lobby Bár is elegáns bútorzatot kapott.

Danubius Hotel Arena

A Danubius Hotel Arena Premier Fitness termében található medence megújult, a felújítás eredményeként egy szélesebb és hosszabb, ellenáramoltatóval és nyakmasszírozóval felszerelt medencében ejtőzhetnek vendégeink kiadós edzésüket követően. Új kárpitot kaptak a lobby bútorai is.

Danubius Hotel Gellért

A Gellért az év végére 50 felfrissített vendégszobával készült el. A megújult külsővel, frissen festett falakkal és kényelmesebb, praktikusabb berendezéssel rendelkező, főként egyágyas, tágas és fürdőszobás szobák többsége a csendes belső udvarra és a Gellért Fürdőre néz, néhányuk pedig dunai panorámával rendelkezik. A Duna terem újraszőnyegezése is elkészült, erről egy szilveszteri kép árulkodik. Az Erzsébetben szőnyegcsere volt az elmúlt év végén. Öt emelet folyosói és szobái készültek el teljesen, a maradék három emeleten pedig éppen most cserélik a szőnyegeket.

Danubius Hotel Astoria

Az Astoriában az Empire rendezvényterem kapott új szőnyegezést, valamint az első és negyedik emeleten volt szőnyegcsere a történelmi szárnyban, tisztasági festés mellett.

Danubius Hotel Flamenco

A Flamencoban az első emeleti különtermek nyárra befejeződött felújítása után decemberben a 4.emeleti folyosó szőnyegezése készült el.

Hotel Budapest

A Budapest Szállodában a lift előtér kövezése, járólapozása történt meg december elejére.

Danubius Health Spa Resort Bük

A közelmúltban új, modern televízió készülékek kerültek a Danubius Health Spa Resort Bük szobáiba.

A 32 hüvelykes Samsung SMART Hotel TV készülékek és a hozzá kapcsolódó FUTURE Hotel Információs Rendszer szoftver kitűnő lehetőség a vendégek szórakoztatására és tájékoztatására. A készülék bekapcsolásakor a vendéget személyre szabott üdvözlő képernyő fogadja. A rendszer változatos funkciókat kínál, beleértve a népszerű közösségi médiaszolgáltatásokat – mint a Facebook vagy a Twitter – és a szálloda szolgáltatásairól nyújtott információkat. A vendégek irányíthatják a készülékeket okos telefonjaikkal vagy táblagépeikkel, és megtekinthetik a mobil készülékeken tárolt prezentációikat, képeiket és videóikat, miután azokat csatlakoztatták a TV-készülékhez WLAN-on keresztül.

Hotel Rába

2015-ben nem pihentek a fúrók, kalapácsok és festőhengerek a Rábában sem. 35 szobában kicserélték a padlószőnyeget, az első emeleti különtermekben felújították a klímarendszert, és a vendégek, valamint a munkatársak nagy megelégedésére a Hiltonból kapott recepciós pultot is beépítették.

Radisson Blu Béke

Az Experience Meetings konferenciák különleges Brain Box terme a Radisson Blu szállodák legújabb innovatív rendezvényterme. A kreatív terem a szabadgondolkodást, a brainstorming-ot hívatott képviselni a megszokott, kötött menetű konferenciák között. Jellemzik a szórakoztató és élénk színek, a flexibilis bútorzat és világítás, az ingyenes WiFi, valamint az írható fal is elősegíti a gondolatok szabad áramlását.

Látványos, további újdonság még a szállodában, hogy az Olive’s Étterem elegáns, új bútorzatot kapott.