Wizz Air különjáratok a válogatott meccseire

Wizz Air különjáratok a válogatott meccseire

A 2016-os franciaországi Európa bajnokságon szereplő magyar futballválogatott szurkolóinak még mindig van lehetősége arra, hogy helyet foglaljanak a Wizz Air különjárataira, de a kínálat egyre kisebb, különösen most, hogy az egyes mérkőzésekre szóló jegyek nyilvános értékesítése megkezdődött.

Wizz Air különjáratok a válogatott meccseire

A Wizz Air decemberben jelentette be három júniusi különjárat indítását Budapestről Franciaországba, hogy a magyar szurkolók eljuthassanak a csapat három csoportmérkőzésére Budapestről. A légitársaság Budapest és Lyon, Marseille és Bordeaux közt indít közvetlen járatokat, mindegyiken Airbus A321 gép fog üzemelni. A gépek a mérkőzés napjain 14:00 óra előtt érkeznek majd Franciaországba és a mérkőzés után 24:00 óra előtt indulnak vissza Budapestre. Jegyek kizárólag oda-vissza útra vásárolhatók és a wizzair.com oldalon foglalhatók.

Wizz Air 2016 franciaországi különjáratok

  • Bordeaux – 2016. június 14.
  • Marseille – 2016. június 18.
  • Lyon – 2016. június 22.

Vásárhelyi Gábor, a Wizz Air kommunikációs menedzsere a következőket mondta: „A magyar válogatott várva várt mérkőzései gyorsan közelednek, és örömünkre szolgál, hogy egyedülálló lehetőséget kínálhatunk a szurkolóknak, hogy a helyszínen bíztathassák a csapatot. Különjáratainkat választva szinte olyan, mintha magángéppel utaznánk a meccsre, hiszen délután hagyjuk el Budapestet és a meccs után indulunk vissza. A fő különbség a repülőgép mérete, mivel az új Airbus A321 típusú géppel repülünk, valamint a járat ára, mely a Wizz Air alacsony viteldíjú filozófiáját tükrözi, így az megfizethető. Bevezető áron kínált jegyeink hamar elfogytak és a szabad helyek száma napról napra kevesebb, de az árak továbbra is nagyon kedvezőek. A repülés, a meccs, az élmény – mindez egy soha vissza nem térő alkalom.”

2015-ös sikereiért a Wizz Airt a közelmúltban az Év Diszkont Légitársaságává választotta az Air Transport World magazin.