Szupergyors és megbízható internet az Accor hotelekben

Mindegy, hogy okostelefonról, tabletről vagy laptopról van szó, manapság a gyors és megbízható internetkapcsolat elengedhetetlen mind az üzleti, mind a magánéletben.

Accor Hotels

Az Accor követi a trendeket, így Németországban már 200 szállodájába bevezette az optikai kábelhálózatot, amely a gyors és valóban megbízható internetkapcsolat technikai feltételeit teremti meg. 2013 végéig Magyarországon is optikai kábelhálózat kerül az Accor 17 szállodájába.

Az üzleti utazók körében már alapkövetelmény, hogy állandóan elérhetőek legyenek és sokszor a hotelek kiválasztásánál is az ingyenes és gyors nethasználat az egyik legfontosabb szempont. A megbízható internethozzáférésért azonban sokszor fizetnie kell a vendégeknek. Az optikai kábelhálózat megteremti a technikai lehetőségét annak, hogy az internethozzáférés a szállodákban felhasználóbarát, nagyteljesitményű és biztonságos legyen.

A csúcstechnológiát idén több mint 200 németországi Accor hotelbe is bevezették, ahol az  ingyenes wifi hozzáférés mellett az optikai vezeték biztosította nagy teljesítményű internettel korlátlan hozzáférést biztosítanak a vendégeknek. A német Accor hotelek vendégei így két szolgáltatás közül választhatnak már: az egyik az ingyenes wifi hozzáférés, amely maximum 256 KB/s sávszélességet biztosít, illetve a prémium wifi hozzáférés, amely az adott sávszélesség keretein belül korlátlanul áll a felhasználók rendelkezésére.

Év végig az Accor Magyarország 17 hotelébe vezetik be az optikai kábelhálózatot.  Az Accor felső- és középkategóriás, illetve gazdaságos szállodáiban (MGallery, Novotel, Mercure és Ibis hotelek), eddig is ingyenes és korlátlan volt a vezeték nélküli internethasználat, a Sofitel márka esetében pedig az ingyenes sávszélesség mellett, egy prémium wifi hozzáférést is választhatnak a vendégek. Az új, és jelenleg legfejlettebb optikai vezetékes technológiával már a kivételesen gyors és valóban megbízható internethasználat lehetőségét is megteremti a szállodavállalat valamennyi itthoni márkájában.