Új névhez új berendezés a Hotel Hungaria City Centerben

Új névhez új berendezés a Hotel Hungaria City Centerben

A Danubius szállodalánchoz tartozó, tavaly tripla jubileumát ünneplő, 100 éves múltra visszatekintő Grand Hotel Hungaria 2015. december 31-i dátummal felbontotta a Best Western lánccal kötött névhasználati szerződését.

Új névhez új berendezés a Hotel Hungaria City Centerben

A szálloda 2015. január 1-től Hotel Hungaria City Center néven, a Danubius tagjaként működik tovább. A szálloda 25 éven át volt a Best Western család tagja, melynek sokat köszönhet.  A Danubius az ország legnagyobb szállodáját továbbra is egyik meghatározó tagszállodájának tekinti.

A változások jegyében a szálloda 136 szobája látványosan megújul; a bútorzat, a TV-k, széfek és egyéb kiegészítők cseréjével a szálloda szobáinak csaknem harmada születik újjá a Vendégek kényelmének és komfortérzetének további növelése érdekében, továbbá a Lobby Bár is elegáns bútorzatot kapott.

Az új szobatípus kialakítása a szálloda legfőbb értékesítési célkitűzéseinek elérését is hivatott elősegíteni, nevezetesen a szálloda piaci részesedésének növelését az üzleti csoportok, valamint a már idén is dinamikusan fejlődő egyéni szegmensek tekintetében.