Budapest Guide 2

Megszületett a London Pass, a New York Pass, a Bern Guide, a Berlin Welcome Card, méltó vetélytársa, a külső megjelenésében és tartalmi elemeiben is megújult, felfrissült ősz-tél-tavaszi Budapest Guide.

 

{module 221}

A BTDM Nonprofit Kft. egyik fő feladata a leghatékonyabb marketingeszközök és megoldások használata és alkalmazása, annak érdekében, hogy az ide érkező, vagy már utazásukat tervező turisták a lehető legszínvonalasabb kiszolgálást és kiadványokat kaphassák. A szervezet folyamatosan figyeli és elemzi a hasonló pozícióban lévő nemzetközi (és regionális) city-break desztinációkat mind a kiadványok, mind az online megjelenések tekintetében.

A Guide 2. kiadásának kialakításában nagy szerepet játszottak a Budapestre érkező turisták, és a Budapest Kártya partnerek részéről érkező észrevételek minél magasabb fokú feldolgozása és a kiadványba való beépítése.A Budapest Guide kiadására évente kétszer kerül sor. Ennek köszönhető, hogy több és magasabb színvonalú megjelenést tudunk biztosítani partnereinknek.

A termékfejlesztési munkálatok hosszú sorának köszönhetően megszületett egy más, az európai trendeknek sokkal inkább megfelelő formátum. Az új, 120 x 145 mm-es méretnek köszönhetően a kiadvány sokkal praktikusabb, akár a turisták farzsebében is meg tud bújni. Mindemellett logisztikai szempontból is kedvezőbb a kisebb méret, hiszen könnyebbé váik a kiszállítás, ezáltal a fogyasztókhoz való eljuttatás. Budapest hivatalos Guide kiadványa már 2011 őszétől 150 %-al bővített terjedelemmel jelenik meg, így a 96 oldal helyett, az új kiadvány 144 oldalnyi hasznos információt hordoz. A borító tekintetében is történt változás, hiszen a 4 oldal helyett, immáron 8 oldalnyi nélkülözhetetlen információ érhető el lapozgatás nélkül.

A külső megjelenésben történt változások mellett a tartalom is bővebb és még praktikusabb elemekkel bővült. Ezek a változások az alábbiak: olvashatóak: füles visszahajló borítók mindkét oldalon; frissített közlekedési térkép a hátsó borító fülön; új, Vár és pesti nagyított belváros térképek az első borító fülön: a belvárosi, rakparti és várbéli szolgáltatók pontosabb feltűntetése céljából; új partnerek, új kedvezmények; új tartalmi ismertető szövegek a legjobb hazai szerzők szerkesztésében (Funzine); bővebb praktikus információs blokk; változatlan dizájn, átlátható layout és tördelés; a már jól bevált és megszeretett tartalmi strukturáltság.

Az újdonságok sora oly annyira bőséges, hogy felsorolni sem könnyű. A BTDM Nonprofit Kft. egész csapata bízik abban, hogy munkájuk sok elégedett turista pozitív visszajelzésében fizetődik majd ki.

{module 221}