Egész évben Balaton közösségi oldal

Egész évben Balaton

Ingyenes közösségi oldal és honlap indult útjára a balatonlellei BL YachtClub kezdeményezésére. A szervezők a Balatonon működő és egész évben nyitva tartó helyeket gyűjtik csokorba a közösség erejével.

Egész évben Balaton

Az ingyenesen és közösségi alapon működő www.balaton365.info weboldal és a hozzá tartozó www.facebook.com/balaton365 oldal különlegessége, hogy bárki, bármikor térítésmentesen felteheti kedvenc balatoni helyét, legyen az szállás, étterem, cukrászda, borászat, látnivaló, vagy bármi más és információkat adhat róla, segítve ezzel a tó szerelmeseinek tájékozódását a 365 napon át nyitva tartó helyekről.

A feltöltött adatok hitelességét a folyamatos ellenőrzés biztosítja. A honlap fenntartói évente egyszer emlékeztető emailt küldenek az adatbázisban szereplő helyeknek, amely emailre válaszolni kell a regisztráció fenntartása érdekében. Ha nem érkezik két héten belül válasz, az adott vendéglátóhely automatikusan törlődik a rendszerből. Így biztosan naprakész tájékoztatást nyújt a www.balaton365.info oldal.

“Számos olyan kitűnő, egész éven át nyitva tartó hely található a Balaton körül, amely azt bizonyítja, hogy van igény a 365-napos szezonra. A Balatonon már rég nem két hónap a szezon. Ezt a fejlődést szeretnénk elősegíteni és felgyorsítani ezzel a honlappal és Facebook oldallal” – mondta el Tóth Balázs ötletgazda

A balatonlellei BL Yachtklub csapatának tagjai folyamatosan fejlesztik a honlapot, így hamarosan bárkinek lehetősége lesz kategóriák szerinti szűrésre, fényképalbum szerkesztésére illetve a véleményét is elmondhatja nyilvánosan mindenki a megosztott helyekkel kapcsolatban.

A regisztráció és a térkép használata teljesen ingyenes, és az is marad.

www.balaton365.info
www.facebook.com/balaton365