A Hahn Air Szegeden

Első alkalommal rendezett a Hahn Air work shop-ot Szegeden, ahol az utazási irodák nagy előszeretettel használják a légitársaság jegyeit.Ralf Masermann a Hahn Air Magyarországért is felelős kereskedelmi és marketing igazgatója a németországi központból érkezett a szegedi work shop-ra. A Novotelben tartott bemutatóra a város összes IATA irodája képviseltette magát.

 

{module 221}

A világ vezető e-ticketing légitársasága mára 248 partnerrel büszkélkedhet, a világ 5 kontinensén, 190 országban használják a Hahn Air jegyeket. A hazai utazási irodák körében is rendkívül népszerű jegykiállító légitársaság mára igen jelentős “világhatalomra” tett szert, ami a jegyeladásokat és foglalásokat illeti. A legfrissebb statisztikák szerint a légitársaság jegyein eladott foglalások száma naponta meghaladja a 10.000-es számot , csak az idei évben már több mint 6,5 millió foglalást készített a 100.000 utazási iroda világszerte. 

A résztvevő irodák megismerkedhettek a Hahn Air újonnan bevezetett internetes akadémiájával-ezeken az oldalakon az irodák Martin – azaz a Hahn Air internetes kulcsfigurája-segítségével végigmehetnek azokon a funkciókon, mellyel megkönnyíthetik saját munkájukat. Martin megmutatja a Quick Check egyszerű használatát, mellyel egy perc alatt ellenőrizhető, hogy mely légitársaságok esetében használható Hahn Air jegy. Minden lecke után egy rövid teszt következik, majd a leckék befejezésével az agent bizonyítványt kap, igazolva, hogy elvégezte a Hahn Air akadémiát.

A Hahn Air főoldalán további újdonság a naponta megújuló „Flashnews”, ahol napi fontos információt találhatnak a jegyeladók munkájuk segítségére. A Flashnews egy valóban élő, izgalmas oldallá változtatta a Hahn Air weboldalát, ahol az érdeklődők mindig a legfrissebb, legaktuálisabb és főleg a legbiztosabb információkat találhatják a Hahn Air világából, kezdve az aktuális légitársasági partnerlistával, egészen a kuriózumok világába vezető bérletekig-így például a Hahn Air saját fejlesztésű All America Airpass-a, indiai, brazil airpass, vagy a legújabb, Discovery Airpass.

{module 221}