Róna a Spa Holdingnál

A Spa Hungary Holding Zrt. menedzsmentje a mai nappal Dr. Róna Iván és Deutsch Péter belépésével bővült. Mint ismeretes a Holding Agárd, Győr, Gyula, Hévíz, Makó, Székesfehérvár városok gyógy- és élményfürdőinek menedzselésével és fejlesztésével foglalkozik. Dr. Róna Iván a Spa Hungary Holding Zrt. vezérigazgató – helyettese lett, aki korábban a Magyar Turizmus Zrt – t vezérigazgatóként irányította, míg Deutsch Péter a Holding kommunikációs igazgatójaként tevékenykedik a továbbiakban.

Kovacsics Imre, a Holding elnök-vezérigazgatója szerint a Társaság ezzel a lépéssel egyfelől a folyamatosan változó piaci kihívásokra reagál, ugyanakkor a következő időszak feladataira koncentrál.

Dr. Róna Iván és Deutsch Péter rövid szakmai múltja:

Dr. Róna Iván:

Pályafutását az IBUSZ-nál kezdte 1971-ben, ahol különböző beosztásokban
(idegenvezető, külképviselet vezető) dolgozott.

1988-ban a MAHÍR-nél lett a Kiállítási-és rendezvényigazgatóság vezetője, majd 1990-től a Budapest Tourist vezérigazgatója.

1997-2001 között az MT Zrt. varsói külképviseletét vezette. 2001-2006 között a Hunguest Hotels berlini irodáját, a DTS Donau Travel Service-t ügyvezetőként irányította. 2006-ban
lett a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója és ezt követően lett most a Spa Hungary Holding vezérigazgató-helyettese.

DeutschPéter:

Híd Rádió Zrt. vezérigazgatójaként a médiapiacon szerzett komoly tapasztalatokat, majd tanácsadóként dolgozott több multinacionális kiadónak. Az elmúlt időszakban elsősorban médiatervezéssel, média-kontrolling-gal, és kommunikációs tanácsadással foglalkozott.