Törökország legnépszerűbb bloggere ír Budapestről

Yolda Olmak Facebook oldala

Ismételten Budapestről ír egy népszerű blogger: ezúttal a török Kemal Kaya tűzte tollára fővárosunkat, és számolt be a város – számára legkülönlegesebb – látványosságairól.

Yolda Olmak Facebook oldala

A blogger Facebook-oldalán posztolt gyönyörű fotókat Budapestről, többek között a Váci utcáról és a Duna-partról. A Magyar Turizmus Zrt. meghívására a Sziget Fesztivál idején tanulmányútra idelátogató író, utazását meghosszabbítva fedezte fel Budapest kincseit.

Nálunk töltött ideje alatt a Mercure City Center és a Danubius Hotel Aréna vendége volt, illetve a Buddha Barban és a New York étteremben elköltött vacsorák, valamint a Gellért fürdőben tett látogatás is gyarapította élményeit.

Kemal Kaya igen nagy népszerűségnek örvend Törökországban, az ország egyik legnépszerűbb bloggere. Facebook oldalát 131 ezren követik, és a Turkish Airlines is előszeretettel népszerűsíti desztinációit blogján keresztül. A blogger a jövőben is tervez magyarországi utazást: legutóbbi látogatása olyan nagy hatással volt rá, hogy hazánk vidéki turisztikai kincseit is szeretné feltérképezni.

Facebook oldala megtekinthető az alábbi linken: www.facebook.com/YoldaOlmak
Blogja pedig itt olvasható: yoldaolmak.com/work-with-me