Seal ad koncertet Pécsett

2010. július 13-án, 20 óra, Expo CenterJúlius 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a a háromszoros Grammy-díjas soul és R&B előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa prorgam keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra meghosszabbította világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása Pécs lesz.

A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Sealt sosem lehetett beskatulyázni, zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az R&B elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a SOUL megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak” nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetjük a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.

2010. július 13-án, 20 óra, Expo CenterAz olyan slágereket, mint a Prayer For the Dying, a Grammy-díjas Kiss From A Rose és a Don’t Cry, no meg a Love’s Divine, a rajongók végig hangosan éneklik. A Killer és a Crazy, a kilencvenes évek óriási slágerei diszkóvá változtatják a koncerttermet. A legutóbbi, listavezető lemezén, a klasszikus számok feldolgozásait tartalmazó SOUL-on található olyan időtlen slágerek, mint az A Change Is Gonna Come és a People Get Ready pedig igazán fellelkesítik a közönséget. Az énekes-dalszövegírót tehetséges zenekara kíséri: Mark Summerlin gitáros, Marcus Brown basszer és Steve Sidelnyk dobos.

Seal jelenleg „6″ munkacímű új lemezén dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot.

A koncert 2010. július 13-án, 20 órakor lesz a pécsi Expo Centerben, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. A koncert idején a Vásártér parkolóját lehet igénybe venni a járművek elhelyezésére, a parkoló minden bejárat felől megközelíthető.

2010. július 13-án, 20 óra, Expo CenterJegyvásárlás és éjszakai vonat Budapestre

Jegyek kaphatók a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatában, valamint Pécs2010 Széchenyi téri, valamint a budapesti, Váci utca 40. alatt található InfoPontokban is. Jegyárak: 7500 Ft (álló) és 12 000 Ft (ülő).

A koncert után Pécsről Budapestre indul vonat hajnali 0.48 perckor. A menetjegyen felül 140 Ft-os helyjegy megváltásával ülőhelyet lehet foglalni a Keleti pályaudvarig!

Érdeklődni:
Budapest tel.: 1/511-5171, 30/247-8568;
Pécs tel.: 72/333-554, 30/984-7128.
További információ: www.mav-start.hu