Csupa nő – vásár és figyelem

A HUNGEXPO idén ősszel új, tematikus kiállítással jelentkezik, a nemzetközi trendek élén járva. Az Európában is egyedülálló Csupa Nő rendezvény a nőket állítja a középpontba. 6 olyan témát jár körül, mely választ ad mindennapjaik legégetőbb kérdéseire: szépség-megújulás, gasztronómia, otthonteremtés, egészség, család-karrier és a női lélek rejtelmei.

Hungexpo kiállítás és vásár

A kiállítás sajtótájékoztatóján a rendezvény gasztronómia színpadának programjába engedtek bepillantást. Szóba került az egészséges életmód, a legújabb táplálkozási trendek, az ételallergia és olyan praktikus tippek, hogyan tudjuk ezeket hatékonyan beépíteni mindennapjainkba.

Demcsák Zsuzsa, a „gasztroszínpad” háziasszonya gyermekeit is elhozta rendezvényre, hiszen náluk a családban központi szerepet játszik a helyes táplálkozás és a közös gasztronómiai élmények.

„Nálunk a családi élet színtere a konyha. A gyerekeim mindig ott sürgölődnek körülöttem, így a főzésbe sem volt nehéz őket bevonni. Tamara lányom már prímán paníroz és keveri a palacsintatésztát, Benedek fiam pedig készíti a kókuszgolyót. Hiszek abban, hogy ha a siker élménye összefonódik a konyha helyszínével, akkor egy életre jó emlékeik lesznek és szívesen állnak majd ők is a tűzhely mellé felnőttkorukban!” – mondta el Demcsák Zsuzsa, a TV2 népszerű műsorvezetője.

Egészséges táplálkozásban a Nosalty a rendezvény tanácsadója. Látványkonyhában főzőshow-val várják majd az érdeklődőket, kiállítói standjukon pedig minden nap 4-kor az érdeklődő gyermekeknek szerveznek közös sütés-főzést.

Mi a csupa nő?

A nők a mindennapi élet hősei:  több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szervezik az Európában egyedülálló kiállítást és vásárt. A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira sikeres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik.

Hat fontos témát járnak körül:  életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek. Innovatív rendezvény,  mert nem egy kiállításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálnaka szervezők a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kapcsán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban. A 4 napos rendezvényre, mely minden bizonnyal az év egyik legmeghatározóbb eseménye lesz, több mint 30 ezer látogatót várnak.

A család minden tagjának szól

A kiállítás gyermekek és urak számára is tökéletes szórakozást biztosít, így míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban, vagy tesztvezetésen mulathatják az időt.