SAS, a legtöbb cél Skandináviába

A Scandinavian Airlines Budapestről Koppenhágába és Oslóba indít járatokat, Bővítve ezzel a már meglévő kelet-európai hálózatát.

SAS, a legtöbb cél Skandináviába

A SAS Budapestről hetente hat alkalommal üzemel Koppenhágába, és hetente háromszor Oslóba. A repülési idő Koppenhágáig 1 óra 50 perc, Oslóig 2 óra 20 perc. Koppenhágából és Oslóból a SAS átfogó skandináviai hálózatot működtet, és innen indítja hosszútávú járatait az USA-ba és Ázsiába.

Skandináv kényeztetés

Különlegesség a Koppenhágában vagy Oslóban a SAS business váró és a Scandinavian váró. Mindkét váró alkalmas pihenésre, munkára vagy akár kisebb konferenciára. A kellemes környezet garantált. A várókban minden a kényelmet szolgálja, leválasztott terek pihenésre, zuhanyzó a felfrissüléshez és a legkorszerűbb műszaki felszerelés a munkához. Mindig friss, az évszakra jellemző ételek és italok biztosítják a jó ellátást.

A rövidtávú járaton utazók 3 szolgáltatási kategóriából választhatnak: business, economy extra és economy. Mindhárom kategória a különböző igényeknek megfelelően lett kialakítva.

Euro Bonus

A törzs utasok pontokat gyűjthetnek az EuroBonus programban. Az ún. Basic tagok már az első repüléstől kezdve nem csak a pontokat gyűjthetik, de számos egyéb, a partner (hotel, autókölcsönző) cégek kapcsolódó ajánlatából is részesülhetnek.

A EuroBonus Silver tagjai a Basic szinthez tartozó előnyökön túl 15%-kal több pontot kapnak, valamint jogosultak sorban állás nélküli check-in igénybevételére, és 1 db további ingyenes csomagfeladásra. A Gold szintű törzs utasok a Silver tagsághoz tartozó előnyökön túl jogosultak a Basic szinthez képest 25%-kal több pontra, előnyt élveznek esetleges várólistán, és igénybe vehetik a SAS-és Star Alliance várókat világszerte.