Új Ryanair járat Budapest és Koppenhága között

Új Ryanair járat Budapest és Koppenhága között

A Ryanair bejelentette, hogy új repülőjáratot indít Budapest és Koppenhága között. Az új koppenhágai járat 2015. október 25-én indul el és ősztől naponta közlekedik.

Új Ryanair járat Budapest és Koppenhága között

Az új járatra mindössze 5999 Ft-os bevezető áron lehet foglalni 2015. április 22-től, vagyis holnaptól a www.ryanair.com oldalon. Bevezető áron kapható jegyek csak április 24-ig lesznek elérhetők.

Katarzyna Gaborec McEvoy, a Ryanair magyarországi helyettes Kereskedelmi- és Marketing menedzsere mondta: 

„A Ryanair örömmel jelenti be, hogy októbertől új járatot indít Budapest és Koppenhága között, amely naponta közlekedik és holnaptól foglalható a www.ryanair.com oldalon.

A magyar utasok és vásárlók már korábban is a Ryanairt választották az alacsony árak, az iparágban vezető ügyfélszolgálat és kiváló útvonalhálózata miatt. Továbbfejlesztett weboldalunkon és kiváló új mobil applikációnkon mostantól egy újabb dán útvonalat foglalhatnak, hiszen Billund után Koppenhága is elérhető lesz Budapestről. A repülőgépre egy második poggyász is felvihető, utasaink pedig élvezhetik az előzetes ülőhelykiosztást; igénybe vehetik Family Extra és Business Plus szolgáltatásainkat; valamint használhatják személyes elektronikus eszközeiket a repülés teljes szakaszában  – a Ryanair a legalacsonyabb árakon túl is többet nyújt.

Az új Budapest-Koppenhága útvonal megünnepléseként 5999 Ft-os bevezető áron kínálunk jegyeket legkésőbb 2016. január 31-ig történő utazás esetén. A kedvezményes jegyek péntek éjfélig (2015. április 24-ig) elérhetők. Tapasztalatunk szerint ezeket a rendkívül alacsony áron kínált jegyeket hamar elkapkodják, ügyfeleinknek ezért azt ajánljuk, hogy minél előbb keressék fel a www.ryanair.com oldalt és éljenek a lehetőséggel!