Turisztikai tervekről zajlott egyeztetés Hévízen

Turisztikai tervekről zajlott egyeztetés Hévízen

Augusztus 17-én Glázer Tamást, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgató-helyettesét fogadta hivatalában Papp Gábor, Hévíz Város polgármestere. A mostani találkozó célja a kölcsönös bemutatkozás mellett elsősorban az volt, hogy Papp Gábor polgármester ismertesse Hévíz város turisztikát érintő terveit, és erről egyeztessen az MT Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesével.

Turisztikai tervekről zajlott egyeztetés Hévízen

Mind az MT Zrt., mind pedig Hévíz számára fontos, hogy az együttműködés segítse a város és a régió népszerűsítését, és előmozdítsa az érintett magyarországi térségek turisztikai látogatottságának növelését, ezért májusában a társaság stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Hévízi TDM Egyesülettel.

Faragó Péter, az MT Zrt. vezérigazgatója akkor elmondta: Hévíz olyan „stratégiai termék”, amely külföldön is versenyképes, Magyarországon a külföldiek számára közvetlenül Budapest után a legnépszerűbb és a belföldi vendégek szemében is a legkedveltebb turisztikai célpontok között van.

A felek évek óta szorosan együttműködve dolgoznak azon, hogy a hagyományos piacokat megőrizve új lehetőségeket tárjanak fel, sokrétű nemzetközi vendégkört alakítsanak ki. Az intenzív belföldi aktivitás mellett mind a két szervezet lendületes marketingtevékenységet folytat Németországban, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, Oroszországban, a délszláv piacokon, valamint Észak-Európában. A cél az egészségmegőrzés fontosságának hangsúlyozása, valamint a térség nyújtotta egyedi élmények népszerűsítése.