Kalandok a Carmenben

Kalandok a CarmenbenBár még gőzerővel dübörög és izzaszt a nyár, a győri Carmen Étteremben már az őszi programokat tervezik és szervezik. A Carmenben a borús napok beköszöntével forrósodik fel csak igazán a hangulat: a kedvelt győri étterem vendégei ősztől ismét olyan rendezvényeken vehetnek részt, ahol kettő az egyben szolgáltatást kapnak: ínyenc fogásokat fogyaszthatnak el érdekes, olykor szokatlan helyszíneken, vagy különleges programokkal kiegészített esteken.

{module 221}

Ha ősz, akkor Tokaji Borvacsora. Ez a program már több éve az egyik legnépszerűbb a győri Carmen Étterem rendezvényei között. A tapasztalatok szerint érdemes időben asztalt foglalni, mert szeptember közepére a nagy érdeklődés miatt már nem marad szabad hely. A borvacsora sikerét a minőségi bor-étel íz harmóniának köszönheti és ezen természetesen csak lendít még egyet, hogy a borok a történelmi tokaji dűlőkből származnak.

Októberben idén sem maradhat el a Carmen hagyományos bakonyi szarvasgomba-vadászata, amely a nagy sikernek köszönhetően már kilencedik a sorban, és amelyen ezúttal Jandl Kálmán borász és borai lesznek a vendégeink. Már az is élmény, amikor a hétköznapi rohanásból kiszabadulhatunk a Bakonyba és a friss levegőn követhetjük a szarvasgombát izgatottan kereső kutyákat – mondja Jankó Ernő, a Carmen Étterem vezetője, aki sietve hozzáteszi, hogy a vadászatot követően a Hódos-éri vadászházban idén is Marton Péter séf várja többfogásos vacsorával az éhes túrázókat.

A szarvasgomba vadászat után csak a teste pihenhet meg a Carmen vendégeinek, elméjüket ugyanis alaposan igénybe veszi az október végén immár harmadszor megrendezésre kerülő „Gyilkosság a vacsorán” című interaktív színházi előadás, ahol alaposan észnél kell lennie vendégnek, vendéglátónak egyaránt. A vacsorával egybekötött, ,,A Dizőz Halála” című színházi előadásnak a budapesti sikereket követően a győri Carmen Étteremben lesz az első vidéki premierje. A történet az eddigieknél is izgalmasabb: a háromtagú művészcsapat egy szépséges és titokzatos énekesnőt hív vendégnek. Az események azonban nem várt fordulatot vesznek… Az est folyamán a résztvevők 5 fős csoportokat alkotnak, egymással versenyezve keresik a rejtély megoldását, a desszertet követően a csapatok megnevezhetik a bűntény indítékát, a fegyvert és akár a gyilkost is…

{module 221}