Keleti hangulat a belvárosban – IMÁZS Thai & Japanese Restaurant

Mi, magyarok hajlamosak vagyunk kicsit idegenkedve fogadni a keleti ízvilágot. Aki betér az Imázs étterembe, megtapasztalja, hogy az egzotikus kelet ízei finomak, egészségesek, az étterem hangulata pedig otthonos és kellemes.

IMÁZS Thai & Japanese Restaurant

A belváros szívében található az Imázs étterem az Opera tövében, tehát tömegközlekedéssel is remekül megközelíthető hely. Nem mellékesen a híres színművész, Mészáros Árpád Zsolt nevéhez fűződik, tehát nem egyszerűen egy étterem, hanem jó hangulatot árasztó szórakozási lehetőség is.

Az étterem számára fontos cél, hogy az egészséges és tudatos táplálkozás elérhető legyen mindenki számára, azoknak is, akik még nem mélyedtek el ennek rejtelmeiben. Különösen odafigyelnek az ételek egészséges elkészítésére, ennek érdekében remekül ötvözik a tradicionális Japán és a fuzionális Thai konyha különlegességeit. Tökéletes helyszínt biztosít rendezvények, családi ebédek, céges vacsorák lebonyolítására, 50-55 fő kényelmesen elfér.

Az Imázs azonban nem pusztán egy étterem, amely különleges és egzotikus ételeivel bűvöli el vendégeit, az Imázsban mindig történik valami. Március 23-án a V-tech együttesből ismert Kefír remekelt a zongoránál és bűvölte el dalaival a közönséget, szombat esténként 20 órától zárásig Magyarország legjobbnak választott bárzongoristája, Berki Artúr gondoskodik a kellemes hangulatról. Ha valami ki szeretné próbálni ezt a hangulatot, április 5-én különleges élményben lehet része: az elismert zenész és dalszövegíró, Szabó Leslie ezúttal a zongora mögé ülve is szórakoztatja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel.

IMÁZS Thai & Japanese Restaurant

De rendeznek leány- és legénybúcsút, farsangi bulit, és elindult az Imázs ételfutár szolgáltatása is. Minden szerdán wok szerda van az Imázsban, ilyenkor óriási kedvezménnyel, fél áron kóstolhatják meg a vendégek a wokban készült ételkülönlegességeket. Rövidesen, a jó idő beköszöntével a teraszon is fogyaszthatók a különleges ételek, ki lehet ülni este és csodálni az Opera gyönyörűen kivilágított épületét, figyelni a belváros nyüzsgését.

Az Imázsba mindenkinek, aki különleges hangulatra, remek japán, vagy thai konyhára, kedves és professzionális kiszolgálásra vágyik, el kell mennie. Ételek tekintetében mind a thai, mind pedig a japán vonalon nagyon széles a választék, mindenki talál kedvére valót, lapunk személyes desszert – ajánlata pedig a páratlan sült fagylalt.

Elérhetőségek:
Budapest,VI. Hajós u. 16.
www.imazsclub.com
www.facebook.com/imazsclub