Kézműves Magyar Ízek Vására

Kézműves Magyar Ízek VásáraTöbb mint 100 különböző ízű hurkát, kolbászt szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak végig a látogatók november 16-18. között a budapesti Millenáris B épületében. Ezzel indul a téli magyaros ételek szezonja: tehát jellegzetes hazai ízekre fel!

{module 221}

A kínálatban olyan különlegességekkel is találkozhatunk majd, mint a rozmaringgal ízesített országkolbász, az aszalt szilvával töltött véreshurka, a kukoricadarával készített bácskai májas hurka vagy a kacsa-, illetve libakolbászok. Az eddigiek mellett most másfajta különlegességekkel is képviselteti magát a 120 magyar termelő: mézek, lekvárok, szörpök, sonkák, sajtok, pálinkák, fűszerek és tejtermékek is szerepelnek a vásár kínálatában.

A tradicionális magyar gasztronómia ékességei mellett nem maradhat el a szórakozás sem, így a kóstolás közben mindenki kedvére választhat a színes programok közül. A szervezők idén sem feledkeztek meg a vásárra kilátogató családokról, így a gyerekeknek szombaton napközben az Alma Együttes, vasárnap a Kolompos együttes zenél, míg a felnőtteknek már pénteken este a Balkán Fanatik zenekar alapozza meg a jó hangulatot. A koncertek mellett a színpadi programok között szerepel a csokimikulás készítés, mézpergetés, téli fagyi készítés és különböző szakmai beszélgetések.

A belépő mellé mindenki megkóstolhatja az idei szőlőtermés első hírnökét, a 2012-es újbort, valamint vendégünk egy kolbász vagy hurka üdvözlőfalatra. A vásárra a 12 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes.

Jegyárak:

A felnőtt jegy ára 2000 Ft/nap, a napijegyek tartalmazzák a kolbász vagy hurka üdvözlőfalatot és újbor kóstolót. A helyszínen vásárolt napijegy mellé jár egy 2000 Ft-os kupon is, amelyet a Kézműves Magyar Ízek márkaboltban (1033 Budapest Szőlőkert ut 4/B). lehet beváltani 2013. február 28-ig, 5000 Ft feletti vásárlás esetén.
Gyerekeknek 12 éves korig ingyenes a belépés, más kedvezmény nem vehető igénybe a belépésnél.

Borsos-Kőszegi Erika

{module 221}