Milyen a kedvenc salátaönteted? Olyan vagy!

Milyen a kedvenc salátaönteted? Olyan vagy!A salátát mindenki szereti, aki nem, az is szívesen fogyaszt néhány zöld levélkét mások társaságában, mert az olyan trendinek tűnik. Viszont a salátának az igazán személyes és egyedi jegyét a szósz adja meg, melynek se szeri, se száma. Az általunk legnépszerűbbnek talált salátaöntetek segítségével most egy kis személyiségtesztet állítottunk össze.

{module 221}

Sajtos öntetek

Az életet teljes egészében átéled. Vagyis a salátát is a lehető legfinomabb módon vagy hajlandó elfogyasztani. Ez nem jelenti azt persze, hogy a zöldségeket nem becsülnéd, csak éppen tudod, hogyan teheted őket még finomabbá és különlegessé.

Ecetes öntetek

Az olívaolajas-ecetes öntetek általában a „láthatatlan kategóriát” képviselik, melyek kiemelik a zöldségek finom ízét. Szereted a finom eleganciát, melyet egy modern lelkülettel sajátossá tehetsz, és mindig marad a benne némi misztikum

Francia narancsos öntetvariáció

A narancsízű öntet előhozza a zöldségek édes és savanyú ízét egyaránt. A vegetáriánusok kedvenc választás. Számodra a narancs az örök fiatalságot és a bolondságot szimbolizálja, melytől nem vagy hajlandó  elszakadni. Meglehetősen egyenes ember vagy, ami a szíveden, az a szádon.

Ezersziget öntet

Mióta a gyorséttermek a menülistájukra tették eme öntetet, azóta tarol világszerte eme finom, krémes szósz. Te ezért szinte már-már hagyományt kedvelőnek számítasz, aki kötődik a megszokott dolgokhoz, s nem szeret nagyon kísérletezni. Úgy gondolod ugyanis, hogy az igazán jó dolgok nem változnak. Igazad lehet… 

Mézes-mustáros dresszing

Te aztán megnyalod mind a tíz ujjadat az étkezéseid után! Pezseg benned az élet, az édes érzés keveredik a mustár savanykás üzenetével! Mindenben meglátod a jót, az átlagossal és az egyhangúval nem elégszel meg.

Sáfrány Zsófia

{module 221}