Nagy mellű lányokkal támad az új étteremlánc Budapesten

Az amerikai Hooters étteremlánc a harmadik negyedévben nyílhat meg Magyarországon. A hely többek között arról is híres, hogy nagy mellű pincérlányokat alkalmaznak – írja az Index.A kelet-közép-európai térségben Prága után Budapest lesz a második város, ahova belép a Hooters – írja az Index. Az éttermet a Honvéd tulajdonosának, George F. Hemingwaynek a fia, Alex Hemingway fogja vezetni. Az étteremben főleg hamburgereket, szendvicseket és steakeket lehet majd fogyasztani.

 

{module 221}

A Hooters viszont leginkább arról híres, hogy a pincérlányok csakis csinosak és nagy mellűek lehetnek, a munkaruhájuk pedig rövidnadrág és top.
Amerikában nagyon népszerűek a hasonlóan működő éttermek, az egyik ilyennek, a Bone Daddy’s alapítója azt mondta korábban, hogy „ha lenne egy 19 éves lányom… ez lenne az egyetlen hely, ahol szeretném, ha dolgozna, mert tudom, hogy milyen elkötelezettek vagyunk egy nagyszerű munkakörnyezet kialakításában”.

Alex Hemingway így nyilatkozott az általa vezetett új láncról: „úgy gondoljuk, hogy általában Közép-Európa, de különösen Magyarország nagyszerű lehetőségeket rejt a Hootersnek”. 

Az étterem várhatóan a harmadik negyedévben nyílik meg.

Felmérések szerint az Egyesült Államokban a Hooters árbevétele meghaladja az egymilliárd dollárt.

{module 221}